Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT5 WERSJA PL...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT5 WERSJA PL...

Witam,serdecznie wszystkich fanów serii GT.Mam pytanko może ktoś wie A zatem czy Gran Turismo 5 będzie w polskiej wersji językowej No i jeszcze czy wiecie coś o tzw. Bundlepack'ach Bo coś słyszałem że gra może być sprzedawana w zestawie z kierownicą lub jakieś edycje limitowane (kolekcjonerskie) Pozdrawiam i czekam na info...

Re: GT5 WERSJA PL...

Nie ma w planach polskiej wersji językowej. Będą edycje kolekcjonerskie, ale chyba bez kierownicy.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ponoć 2 wersje kolekcjonerskie... W jednej masz model Nissana 370Z z GT Academy w skali 1:35 i 300 stronicową książkę o GT - historia, porady, opisy co wybranych samochodów.

Komentarz

No jeśli chodzi o polską wersję językową w grze,to sam zwątpiłem.Bo nie robili by specjalnie edycji na każdy język.Tylko że,jak ta gra jest na taką "światową skalę" to już na płytce z grą powinny być te języki główne (takie-podstawowe).Chociaż z tego co widzę,to większość światowych producentów ma Polskę w głębokim poważaniu Ale przecież u nas jest wielu zwolenników na tą grę i powinni nam zrobić niespodziankę...

Edycje kolekcjonerskie-fajna rzecz,ale droga.Druga sprawa,że jak dorzucą mały model samochodu to wytrzasną kosmiczną cenę za to.No i pewnie model w sklepie by taniej wyszedł.Ale z drugiej strony sobie taki samochodzik GT koło PS3 postawić ...

Jeśli chodzi o książkę GT to była by to super sprawa.Ale oczywiście język angielski,to jedynie obrazki ratują sytuację Nie no jakiś cienias z "anglika" nie jestem,ale żeby książkę czytać (płynnie) to już gorsza sprawa

Komentarz

http://www.ps3site.pl/edycja-kolekcjone ... more-49360

To wszystko już opisali co za ile będzie kosztować i co za to dostaniemy

Komentarz

Dzięki "Przecier" wszystko wiem Ale nie wiem co o tym myśleć Hmm ta cena...

Komentarz

ja myślę że będzie polska wersja językowa przecież GoW 3 jest w polskiej wersji a tam było dużo dialogów i innych pierdółek

Komentarz

jak by było po polsku to dobrze a nawet jak nie, to się nie obrażę

Komentarz

Ale GoW ma fabułe... GT niezbyt
                  1+1=10

Komentarz

Tu nie chodzi o fabułę.. Nie chciałbys poczytać historii wielu samochodów w PL? :wink:
                    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                      Tu nie chodzi o fabułę.. Nie chciałbys poczytać historii wielu samochodów w PL? :wink:
                      No właśnie,było by cudnie Ale nie ma się co łudzić.Zapewne wyjdzie tylko jedna jedyna angielska wersja...

Komentarz

Chciałbym, ale mówię ze skoro nie ma, to spolszczenia pewnie nie będzie.
                        1+1=10

Komentarz

jesteście pesymiści ja myślę że jednak będzie polska wersja językowa.Ostatnio exclusivy na PS3 są w wersji pl więc raczej nie zrobią wyjątku

Komentarz

Na stronie GT też dodali język polski Jednak to o niczym nie świadczy. Byle tego spolszczenia nie robił cdprojekt albo inna polska firma, bo jak czytałem u kumpla w NFS ProStreet to turbo nazwali "Wymuszone Zasysanie." Padłem ze śmiechu

Komentarz

CD-Projekt akurat robi je całkiem niezłe, to EA dała ciała.. Taki mał offtop :wink:
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                              X