Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nowa strona GT po polsku?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nowa strona GT po polsku?

Witam,
    dzisiaj zauwazylem ze oficjalna strona gran turismo znowu działa. Jak sie okazalo zmienila ona wyglad. Na stronie glownej wybiera sie jezyk w jakim chce przeglądac strone. Ku mojemu zdziwieniu znalazla sie tam flaga polska, niestety nie da sie uruchomic strony poniewaz napis "Polska" nie jest podswietlony. Wg mnie umieszczenie tam naszej flagi nie bylo przypadkowe i za niedlugo bedziemy mogli przegladac gran-turismo.com po polsku moze by tak jeszcze gran turismo 5 pl ?

Re: nowa strona GT po polsku?

Yo dobrze jakby Piotr nabrał rozpędu w pracach nad portalem.

Komentarz

Ta polska flaga, nawet nie czynnna, to bardzo miła rzecz. Dostrzegają nas w końcu. Myślę że jest spora szansa na GT5 w polskiej wersji.

Komentarz

Szczerze mowiac, mi nie zalezy na spolszczonym GT. A oficjlany portal GT, informacje podaje pozniej niz inne serwisy. Wyjatkiem moze byc jedynie informacja o oficjalnym pojawieniu sie GT w sklepach.
        "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

haha woooooooooooooooooooooow no i jest wrescie oficjalna stronka gran turismo po polsku

http://eu.gran-turismo.com/pl/

Komentarz

No to mamy konkurencje :/.
            1+1=10

Komentarz

Ale jakieś ciotowate jest te forum. Myśle że dopóki Gt5 nie wyjdzei nie ma co sie przejmować. :wink:

Komentarz

trzeba jak najszybciej uruchomić tą naszą stronke o gran turismo..a pozniej sie jakos rozreklamowac..

Komentarz

Pracuję...
                X