Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 5 - więcej aut niż byście mogli pomyśleć

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 5 - więcej aut niż byście mogli pomyśleć

Polyphony Digital nieźle przemyślała piątą część serii GT. Jak się okazuje, gra ma nam do przekazania ok. 400 samochodów do wykorzystania we wszystkich modach. Ale nie martwcie się GT5 pozwoli nam ściągać samochody przez internet(korzystając z naszej konsoli PS3) - będziemy mogli wybierać z ok. 10 tys. samochodów. Wychodzi więc na to, że w GT5 będziemy mogli zobaczyć każde auto, jakie tylko nam się wymarzy. Czyżby Polyphony Digital miało zamiar stworzyć grę, która stanie się przełomem lat? Napewno

Re: Gran Turismo 5 - więcej aut niż byście mogli pomyśleć

Pewnie za każdy trzeba będzie zapłacić...A czy to jest potwierdzone? Bo jeżeli to jest pewna informacja to nieźle. W końcu nikt nie będzie narzekał że nie ma jego ulubionego samochodu.

Komentarz

"10 tys. samochodów"?! :X chyba chciałeś napisać tysiąc xD wiadomo, będą jakieś aktualizacje.. ale 10k aut na bank nie będzie ^^

Komentarz

ma byc 1000 zabawek a o sciaganiu nic mi nie wiadomo . Ja w GT4 (ok 700) nawet polowa nie jezdzilem a co dopiero jak bedzie 1000 xD.

Komentarz

70 wersji R34 50 wersji R33 55 wersji 350Z a w miejsce tych można dać prawdziwe rarytasy niedostępne w innych grach.

Komentarz

Mit o 10 tysiącach został dawno obalony (nawet w wersji z "uaktualnieniami"). Będzie większość z GT4, tylko kilkaset nowych, razem nieco ponad tysiąc (ja myślę około 1050-1080).

PS. Kupujesz kartę do "telefonu" za 50zł i pobierasz 5 autek :wink:

Komentarz

Jak będzie 50 wersji R32 i chociaż jedno M5, to ja będę kontent... i kupię, jak tylko będzie mnie stać na PS3... za jakieś 4 lata <lol>

Komentarz

z tego co ja gdzieś wyczytałem to mają być 2 dyski jeden co teraz wyjdzie i będzie trzeba sobie wszystko ściągnąć, a drugi droższy gdzie wszystko będzie dostępne na dysku :wink:

Komentarz

Do autora tematu: podaj jakies zrodlo, bo bez tego, pleciesz niestety brednie.
                  10000 aut - technicznie jest to niemozliwe, bo nawet jesli na zrobienie jednego auta potrzebowali by jednego dnia, to GT5 musieliby robic 25 lat. Zakladajac, ze polowa to tylko rozne wersje i wystarczy zmienic kolor deski czy tam kierownicy, to i tak wychodzi w pyte czasu, zeby to wszystko zrobic. Ale nawet niech jakims cudem tak bedzie - ile czasu bedzie potrzebne, zeby przejechac sie chociaz polowa tych aut? To juz wyjdzie Forza 7 na Playa 5 :mrgreen: Czyli nie bedzie tylu aut. Ma ich byc okolo tysiaca.
                  "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

byla kiedys taka plotka ale zostala zdemontowana przez polyphony...
                    http://playstation.joystiq.com/2007/08/ ... -vehicles/

Komentarz

Pracuję...
                    X