Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[E3] Forza 3 vs. GT5

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [E3] Forza 3 vs. GT5

Wypowiadajcie siÄ™... ->

http://www.youtube.com/watch?v=pkHRiWpV_68
    http://www.youtube.com/watch?v=qDlE4s0X ... re=related

Re: [E3] Forza 3 vs. GT5

Hmm... Niby pięknie ładnie...
    Ale nich mi ktoś pokaże jak będzie wyglądać ostatecznie GT5 to porównam... Bo w porównaniu do GT5P to GT o wiele bardziej mi się podoba pod względem samochodów... I z gameplaya było widać że fizyka jazdy jest co najmniej średnia... Będę miał oba przed sobą to zobaczymy... Na razie ciężko coś stwierdzić... :wink:

Komentarz

wlasnie widzialem trailer z GT5 na PS3 , cos pokazali coz , beda zniszczenia , w PSP 800 aut wiec moze w GT5 nawet wiecej , bylo Ferrari Enzo , ale co najgorsze , GT mobile niebawem , a GT5 daty premiery wciaz nieznamy ! Forza wyglada bardzo arcadowo , aczkolwiek grafika smaczna

Komentarz

Przed chwilą widziałem na konferencji Sony trailer gt5... Robi wrażenie.
        Jest fragment gdzie widać model zniszczeń... i wszystko wydaje się lepiej wyglądać niż w trailerach gt5p...
        Moim zdaniem FORZA3 nie jest konkretnym rywalem, choć też dobrze się zapowiada...

Komentarz

tylko widzisz Drogi kolego , Forza 3 jest w ciagu 2-3 miesiecy gotowda do gry , a Gt5 , nie zdziwmy sie jesli ebdzie nqa gwiazdke , ale 2010 ( wtedy froza 4 bedzie na polmetku... )

Komentarz

zobaczcie na trailerze (1:27) w jakim położeniu subaru upada oraz gdzie są uszkodzenia pojazdu FAIL..
            tak się zastanawiam ze Polyphony ma problemy z uszkodzeniami i dlatego nie dało gameplayu z gry na E3

Komentarz

Forza - GT5
              0 - 1

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=NZNvfysb ... re=related <= Mnie od Forzy 3 odstraszył ten Trailer... Nie chce tu wyjść na fanboya Sony. I wiem że to tylko trailer rednerowany a nie gameplay... Ale widać po nim trochę kto jest grupą docelową tej gry. Te wszystkie "ślizgi, drifty" gdzie samochody zachowują się jak poduszkowce ( Maserati robiące perfekcyjnie dwa obroty w trakcie jazdy bez żadnej zmiany prędkości o_O ). Wygląda to tak jakby trailer robiony był pod dzieciarnię, żeby odciągnąć ją od Need For Speed'a...
                Co jak co, ale trailer GT 5 ma więcej klasy w sobie... Jest taki nieco Epicki wręcz, pokazuje, że to coś wielkiego i przy tym poważnego.

EDIT: Jeszcze jedno, czemu wszyscy uważają, że to co widzieliśmy na trailerze GT 5 to nie gameplay? Po Gran Turismo 5 Prolouge można się spodziewać przecież takiej grafiki, w końcu wygląda nieco jak podrasowane GT5P Choć może po prostu trailer jest nieco słabszej jakości? Sam nie wiem, nie mniej ja odnosze wrażenie, że gra będzie co najmniej zbliżona do tego co tam ujrzeliśmy...

Komentarz

Witam :wink: Forza Motorsport 3 + Fanatec 911 Turbo S + data premiery w pażdzierniku = jak ja to wytrzymam, Boże dodaj mi sił , na szczęście w maju kupiłem G25 która nie jest suportowana przez X360 i Forzę 3 ,ale jak to się zmieni to :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Lelek28
                    Witam :wink: Forza Motorsport 3 + Fanatec 911 Turbo S + data premiery w pażdzierniku = jak ja to wytrzymam, Boże dodaj mi sił , na szczęście w maju kupiłem G25 która nie jest suportowana przez X360 i Forzę 3 ,ale jak to się zmieni to :mrgreen:
                    Xbox nie ma supportu do kontrolerów PO ZA tymi sygnowanymi logiem Xbox... Więc wątpię by nagle G25 działała.

Komentarz

Zamieszczone przez Mrocz
                      http://www.youtube.com/watch?v=NZNvfysbrGQ&feature=related <= Mnie od Forzy 3 odstraszył ten Trailer... Nie chce tu wyjść na fanboya Sony. I wiem że to tylko trailer rednerowany a nie gameplay... Ale widać po nim trochę kto jest grupą docelową tej gry. Te wszystkie "ślizgi, drifty" gdzie samochody zachowują się jak poduszkowce ( Maserati robiące perfekcyjnie dwa obroty w trakcie jazdy bez żadnej zmiany prędkości o_O ). Wygląda to tak jakby trailer robiony był pod dzieciarnię, żeby odciągnąć ją od Need For Speed'a...
                      Ale ten filmik pochodzi nie z gry, tylko z narzędzia, którym możesz zrobić własne filmiki (coś takiego zostało wspomniane).
                      Trailer z GT5 dobry, ale przecież o to w nich chodzi, żeby przyciągnąć klientów. Prawda nieraz okazuje się brutalna :wink: . Dlatego ani Forzy 3 ani GT5 nie oceniam.
                      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                      GranTurismo 5 99%
                      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
                        Ale ten filmik pochodzi nie z gry, tylko z narzędzia, którym możesz zrobić własne filmiki (coś takiego zostało wspomniane).
                        Trailer z GT5 dobry, ale przecież o to w nich chodzi, żeby przyciągnąć klientów. Prawda nieraz okazuje się brutalna :wink: . Dlatego ani Forzy 3 ani GT5 nie oceniam.
                        Wiem napisałem, to że wiem że to tylko redner. Nie mniej wykonanie jego jest efekciarskie na poziomie poprzednich NFS'ów...

Komentarz

Najlepiejszy firma polyphony ! Super gra GT5 !!

WIN - GT5 Rulez !.

ale nie znac gra Forza zwykle firma !

UWAGA: Jestem Nieslyszacych troche slabo pisze !!!

Komentarz

GT4 chyba chciał napisać:
                            Najlepsza firma PolyphonyDigital! Super gra GT5!!
                            IMO - GT5 Rulez!
                            ale nie znam Forza, to jakaś zwykła ścigałka od zwykłej firmy

BTW. Forza jest dobrą grą jak na gre (porównaj z GRID, NFS a wypadnie dobrze), sądzę, że GT jest czymś ciut więcej niż zwykła grą

Komentarz

Zamieszczone przez oktan
                              GT4 chyba chciał napisać:
                              Najlepsza firma PolyphonyDigital! Super gra GT5!!
                              IMO - GT5 Rulez!
                              ale nie znam Forza, to jakaś zwykła ścigałka od zwykłej firmy
                              Oktan ty masz cos z gorem ? Domyslaem sie ze masz 17-18 lat i chcesz zwrocic na siebie kogos uwage przedrzenianiem sie ,
                              Oktan lepiej wsiadz w swojego 70 konnego golfa z "gwintowanym" zawieszeniem i pojedz sie "pobujac" po miescie
                              widze ze chyba to forum nie dla mnie i bede musial dac sobie spokoj

Komentarz

PracujÄ™...
                              X