Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Speed!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Speed!!!!!

:wink: Ile pojechaliście najszybciej Wiem że nie ma Test Course i testu na prędkość ale poleciał ktoś 400km/h
    Ja tym dziwnym wozem od CITROENA zrobiłem 383km/h na Daytonie :wink:

Re: Speed!!!!!

Zrobiłem 400, ale nie da się gdy jedziesz samemu na trasie, trzeba użyć slipstreamu (tunel powietrzny), najlepiej za innymi mocnymi wozami i nie ma problemu.

Komentarz

A co polecacie do szybkiej jazdy ?

Komentarz

Ja co mogę powiedzieć to tylko GT by CITROEN jest jedno biegowym potworem. Ale nie wiem ile leci Bolid F1 od Ferrari :wink: bo nie mam tyle kasy 2 miliony kosztuje to co najmniej tydzień trzeba by było zbierać :mrgreen:

Komentarz

Ma ktoś z Was go?

Komentarz

Ja mam 2 :mrgreen:
            Nie ma szybkich ani wolnych samochodów. Są tylko szybsze lub wolniejsze od innych.

Komentarz

Najszybciej jechałem chyba coś koło 390-400km/h ( nie pamiętam już teraz ) Fordem GT...

Komentarz

Co to znaczy "do szybkiej jazdy"?...

F1 chyba pojedzie chyba nieco ponad 370kmh. Innych nie testowalem, bo w sumie nie ma zadnych potworow jak w GT4.
                "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Z06 (C6) Tuned Car - 375km/h

Komentarz

Czy po ukończeniu licencji s dostaje się bolid ferrari ???????? A jeżeli nie to co ????????

Komentarz

jak skonczysz S lincencje to dopiero masz mozliwosc kupienia F F1 ,

ja mam Cytryne GT , zawiodlem sie skrzynia biegow i nieralna przyczepnoscia

Komentarz

Po ukończeniu Licencji S dostajesz Nissana GTR Proto Version.
                        I jak kolega wyżej wspomniał, możliwość kupienia bolidu za 2 mln Cr.
                        Ekstaza płynąca z ryku wyjącego silnika!

Komentarz

Wlasnie, a propos bolidu. Kuzwa 2 banki, gdzie to najszybciej uzbierac? Do tej pory zazwyczaj bralem M3 i krecilem jedno kolko na Eiger reverse (w A klasie), zazwyczaj braz, czasem srebro i w minute z hakiem mozna zarobic jakos 20k. Gdzies wychodzi szybciej albo efektywniej? Chetnie zakupilbym ten bolid, a wlasnie przeszedlem S'ke, wiec jest mozliwosc

Komentarz

Najlepiej to się chyba zbiera w online bo łączymy zabawę z innymi z powiększaniem ilości Cr.
                            Jeśli Ci nie zależy na swoim stanie gry bo przeszedłeś wszystkie klasy to najlepiej ściągnij sobie save'a i bez zbędnego kręcenia forsy będziesz miał pełen garaż aut w tym f1.

Komentarz

Raczej nie bede sie bawil z save'ami. 2h grania i uzbieram na F1 w razie czego ;-) Poza tym kilka tras mam na srebro, badz braz i mam zamiar je ozlocic w swoim czasie )

Komentarz

Pracuję...
                              X