Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

G25 problem z sprzęgłem

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• G25 problem z sprzęgłem

Witam serdecznie wszystkich !
    Mam pewnien problem z kierownicą Logitech G25 a dokładniej z sprzęgłem które nie działa. Na początku kiedy kupiłem PS3 razem z kierownicą i po podłączeniu było wszystko OK, sprzegło działało tak jak należy. Kierownica raczej nie jest zepsuta bo nigdy nie było jakiś "przygód" które mogły by uszkodzić kierownice mechanicznie. Próbowałem już usuwać save i reinstalować GT bo myślałem, że to może wina ustawień które mogłem nieumyślnie zmienić.

Więc proszę Was o pomoc, bo może ja coś źle ustawiam w grze, że sprzęgło nie działa, może trzeba jakoś w kierownicy to włączyć. Dodam, że tryb H (zmiany biegów) działa bez problemu wszystkie biegi wchodzą. GT5 i kierwonica kupiona orginalnie w sklepie w Polsce, Gran Turismo 5 spec III

Re: G25 problem z sprzęgłem

Możliwe, że tego sprzęgła poprostu nie włączasz (przycisk "trójkąt"), a być może jest zepsute :wink: Jak ta pierwsza metoda nie zadziała to upewnij się czy sprzęgło działa np. grając w lfs(live for speed)

Komentarz

Zamieszczone przez DTB89
      Możliwe, że tego sprzęgła poprostu nie włączasz (przycisk "trójkąt"), a być może jest zepsute :wink: Jak ta pierwsza metoda nie zadziała to upewnij się czy sprzęgło działa np. grając w lfs(live for speed)
      A mógłbys opisać dokładnie jak włączyć to sprzegło. Kiedy wcisnąc "trójkąt" dokładnie

Dzięki za szybką odpowiedź !

Komentarz

Jeżeli ruszasz z miejsca to odrazu wciskacz ten "trójkąt", a jak z ruchu to po napisie "start" (nie wiem czy się włączy przed tym napisem, ale sprawdz) :wink:

edit: Racja, sprzęgło można właczyć kiedy się chce. :wink: Zle odpowiedzialem na pytanie. Sory

Komentarz

ja moge wlaczac kiedy chce , to najnowyszm updatecie to sie zmienilo z tego co pamietam .

Komentarz

Rzeczywiście działa ! Wielkie dzięki za pomoc !

Komentarz

Pracuję...
            X