w wywiadzie z KY po konferencji padlo pytanie kiedy wyjdzie GT5 - KY odpowiada : data nie jest jeszcze ustalona ( co w pierwszej chwili moze swiadczyc o tym ze witaj roku 2010 - albo ze nie wiedza czy to bedzie listopad czy grudzien - "dokladna data" )
na pocieszenie powiem ze w wywiadzie z jednym z "prezydentow Sony" padły słowa :
do kocna 2009 wyjda na Sony takie tytuły jak : Gran Turismo PSP (przecinek) "," Gran Turismo 5
ale skoro on wie to dlaczego KY nei wie - nie chce powiedziec , dziwne
High Speed Ring
Laguna Seca
Trial Mountain
Nurburgring Nordschleife
Ice Arena
Cote d’Azur
Tsukuba
Grand Valley
Tokyo R246
Deep Forest
Grand Canyon
Swiss Alps
Seattle
Autumn Ring
co do samochodow to jesli mnie wzrok nie myli na trailerze GT Mobile widac Lambo Murcialago / Countach (czy jak sie to pisze ) , oraz co mnie nawet bardziej cieszy E46 a moze nawet E39 , ale najprawdopodobniej to E46 ,ale i tak sie ciesze
ooo pomiedzy dwoma "Lambo" chyba widac tez biale Porsche
co do samochodow to jesli mnie wzrok nie myli na trailerze GT Mobile widac Lambo Murcialago / Countach (czy jak sie to pisze ) , oraz co mnie nawet bardziej cieszy E46 a moze nawet E39 , ale najprawdopodobniej to E46 ,ale i tak sie ciesze
OBRAZEK
ooo pomiedzy dwoma "Lambo" chyba widac tez biale Porsche
Lambo? Kurde skakałbym z radości, gdyby pokazało się parę najlepszych samochodów tej marki Oby było LP640. Z drugiej strony, panowie z Lamborghini w przeciwieństwie do Ferrari i Porsche nie robią zwykle problemów z udostępnianiem swoich samochodów ( Ostatnio to w dużej części tytułów one występują ).
PS. Mimo wszystko na jakieś Porsche dalej mam nadzieje. Chciałbym ujrzeć moją wielką trójcę "Porsche, Ferrari, Lamborghini".
PS2. Pagani Zonde też widać... ;] Świetny samochód.
Komentarz