Na razie możesz się na 100% spodziewać tych w które jest okazja pograć w prologu. Czy będzie więcej? Na pewno,ale jakie modele jeszcze dojdą,tego nikt nie wie.
Ja jeździłem zawsze na profesku z wyłączonymi systemami, to F430 też się ciężko jeździło - na "wolnych" zakrętach trzeba było bardzo uważać z gazem bo można się domyślić jak to się kończyło :wink:
Moim zdaniem będzie też Ferrari California, dlaczego ?
Bo w Gran Turismo TV można sobie obejrzeć film prezentujący to autko i są tam ujęcia z gry z tym autem (przynajmniej tak mi to wygląda).
No i miałem racje z ferrari california
W nowym update do Spec III wchodzą trzy nowe autka:
-Citroën / GT by Citroën
-Ferrari / Ferrari California
-Lotus / Evora
Uważam że jeśli zdobyli licencje na ferrari to byłaby z ich strony głupota żeby nie wrzucić całej historii ferrari... Powinni zrobić obszerne Legends Car w końcu Ferrari to historia wyścigów na przestrzeni lat. Nie może zabraknąć 288GTO (Moj ulubiony wg mnie najładniejsze ferrari) Dino F40 F50 F60 Testarossa 355 i oczywiście Bolidów F1 z poszczególnych lat
Oczywiście myśle że wszystkie obecne nam Ferrari będą do dyspozycji. Fajnie byloby moc pojeździć w zielonym piekle np starą californią wśród innych modeli z przestrzeni lat. Zawsze serie Gran Turismo traktowałem jako kopalnie wiedzy na temat motoryzacji dla mnie można powiedzieć to encyklopedia :-) Jeśli tyle czasu pracują nad ta grą to chyba nie zawiodą oczekiwań fanów serii. Ja lubie ferrari ale chciałbym też aby było podobne rozwiązanie jeśli chodzi o inne samochody z duszą na Jaguar Aston Martin Lambo Porshe
Co jak co ale jeśli chodzi o ilość i jakość aut panom z Polyphony nie można nic zarzucić :wink:
Ferrari jak Ferrari, osobiście nie jestem za tym aby dodawać zatrzęsienie modeli włoskiej marki. Może kilka osób spojrzy na mnie wilkiem ale niezaliczam się do tych którym na słowo Ferrari spadają nachy. Ciekawa historia jest i owszem ale czy naprawdę GT ma być encyklopedią aut z Maranello? A więc: "apeluje o rozwagę"
GT Powinno być Encyklopedią samochodów Tak samo napisałem o innych Markach Po prostu mysle że jak zaczynają wprowadzać markę to powinni wyczerpac temat... A co do licencji tez pewien nie jestem ale mi sie wydawało że uzyskuja ja na marke a nie poszczególne modele ale 100% nie daje
Komentarz