Wiem że to jeszcze trochę potrwa bo Polyphonty ma dużo roboty ale juz się nie mogę doczekać GT5... Gt5 prologue to tylko przed smak wielkiej przygody jaką będzie GT5... Podajcie kiedy obstawiacie, że nastąpi premira GT5...
Oficjalna premiera Gran Turismo 5 w Polsce nastąpni pod koniec 2008 roku, nie znamy jeszcze dokładnej, daty, ale zapewniam, że jeśli coś będzie wiadomo, na forum pojawi się informacja :wink:
A ten temat jest kompletnie bez sensu i na siłę, można napisać lepszy "pierwszy" post :wink:
w takim razie przykro mi, że nie pogram sobie w GT5
Nie martw się. Pujdziesz do jakiegoś centrum handlowego i może spotkasz tam stand z PS3 i GT5 :wink: Zbieraj kasę i wierz w to że w domu stanie kiedyś lśniąca peestrójaka.
O ile się dopchasz, bo te dzieciaki mają niesamowitą zdolność do kampienia przy nich.
Podchodzę, mówię: "Patrz, co można tutaj zrobic by wygrac". Udaję że niby pokazuję a smarki znudzone oglądaniem jak gram wykruszają się. Zawsze działa.
O ile się dopchasz, bo te dzieciaki mają niesamowitą zdolność do kampienia przy nich.
Podchodzę, mówię: "Patrz, co można tutaj zrobic by wygrac". Udaję że niby pokazuję a smarki znudzone oglądaniem jak gram wykruszają się. Zawsze działa.
Heh, dobre Ja stosuję nieco inne metody - "Ile Ty już kur.a tu siedzisz ? To nie jest jakiś pier.olony burdel żeby sobie przychodzić kiedy się chce.....teraz ładnie zwolnisz to stanowisko !" <jeśli nie działa to po 10min. za szmaty dziecko> :mrgreen:
Komentarz