Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kiedy GT5 w sklepach...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kiedy GT5 w sklepach...

Wiem że to jeszcze trochę potrwa bo Polyphonty ma dużo roboty ale juz się nie mogę doczekać GT5... Gt5 prologue to tylko przed smak wielkiej przygody jaką będzie GT5... Podajcie kiedy obstawiacie, że nastąpi premira GT5...

Re: Kiedy GT5 w sklepach...

W poniedziałek o 15.26 GMT +4
    narancs alternativa

Komentarz

Oficjalna premiera Gran Turismo 5 w Polsce nastąpni pod koniec 2008 roku, nie znamy jeszcze dokładnej, daty, ale zapewniam, że jeśli coś będzie wiadomo, na forum pojawi się informacja :wink:
      A ten temat jest kompletnie bez sensu i na siłę, można napisać lepszy "pierwszy" post :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Premiera jest ciągle przekładana, ale chyba ma byc na początku 2009 roku ;]
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

mam pytanko.. czy GT5 będzie tylko na PS3? Czy może też na PS2??

Komentarz

Na PS2 ?? No co ty !! GT4 wyciska prawie wszystko z PS2 , a co dopiero GT5 ! Tak więc odp. brzmi : GT5 będzie , a właściwie jest tylko na PS3 .
            Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

w takim razie przykro mi, że nie pogram sobie w GT5

Komentarz

Zamieszczone przez FanGT
                w takim razie przykro mi, że nie pogram sobie w GT5
                Nie martw się. Pujdziesz do jakiegoś centrum handlowego i może spotkasz tam stand z PS3 i GT5 :wink: Zbieraj kasę i wierz w to że w domu stanie kiedyś lśniąca peestrójaka.

Komentarz

O ile się dopchasz, bo te dzieciaki mają niesamowitą zdolność do kampienia przy nich.
                  narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                    O ile się dopchasz, bo te dzieciaki mają niesamowitą zdolność do kampienia przy nich.
                    Podchodzę, mówię: "Patrz, co można tutaj zrobic by wygrac". Udaję że niby pokazuję a smarki znudzone oglądaniem jak gram wykruszają się. Zawsze działa.

Komentarz

Trochę mi zajmie zbieranie na PS3 bo chyba kosztuje ponad 1000zł, poza tym ja chciałem zbierać na wyjazd na F1 na przyszły rok

Komentarz

W sklepach tera możesz kupić zestaw - Konsola PS3 + gra Gran Turismo 5 za ok. 1000 - 1200 zł
                        Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                          Zamieszczone przez szymoniec
                          Podchodzę, mówię: "Patrz, co można tutaj zrobic by wygrac". Udaję że niby pokazuję a smarki znudzone oglądaniem jak gram wykruszają się. Zawsze działa.
                          Heh, dobre Ja stosuję nieco inne metody - "Ile Ty już kur.a tu siedzisz ? To nie jest jakiś pier.olony burdel żeby sobie przychodzić kiedy się chce.....teraz ładnie zwolnisz to stanowisko !" <jeśli nie działa to po 10min. za szmaty dziecko> :mrgreen:

SFOT

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                          X