Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej druzynowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co jest z Wami ? ; )

Komentarz

• Mnie ostatnio czesto nie ma..
      Zamieszczone przez Serwer
      Opony: Ja bym był za własnym wyborem poszczególnych ekip. Ktoś chce mieć w swoim aucie np. z przodu miekkie, a z tyłu twarde więc nie ma problemu. Ktoś chce jechać na comfortach to też pojedzie. Takie moje zdanie.
      Moze moje pytanie bedzie glupie, ale jesli kazda ekipa (para) pojedzie czym innym to o co chodzi w tym turnieju? Ma to byc porownanie wewnetrzne pomidzy ta para czy jak?
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

• Zamieszczone przez Kauris
        Mnie ostatnio czesto nie ma..
        Zamieszczone przez Serwer
        Opony: Ja bym był za własnym wyborem poszczególnych ekip. Ktoś chce mieć w swoim aucie np. z przodu miekkie, a z tyłu twarde więc nie ma problemu. Ktoś chce jechać na comfortach to też pojedzie. Takie moje zdanie.
        Moze moje pytanie bedzie glupie, ale jesli kazda ekipa (para) pojedzie czym innym to o co chodzi w tym turnieju? Ma to byc porownanie wewnetrzne pomidzy ta para czy jak?
        Chodzi o reprezentowanie teamu. Filozofia polega na tym by dobrać sobie auto podobne osiągami do auta kolegi z teamu. A no i warto by dać jakieś ograniczenie mocy w poszczególnych teamach...(wykluczone według mnie jest przed startem zwiększanie ilości koni i zmniejszanie masy auta, chodzi mi tylko o stocki).

Moderator Serwer

Komentarz

• wykluczone według mnie jest przed startem zwiększanie ilości koni i zmniejszanie masy auta, chodzi mi tylko o stocki
          Jeżeli chcecie turniej sprawiedliwy to jednak jest to konieczne, bo możesz zrobić czas na zwiększonej mocy, do zdjęcia przestawić moc (moc na ekranie sie zmienia, czas nie) i tym samym masz lepszy, oszukany czas.

Komentarz

• Zamieszczone przez PP89
            wykluczone według mnie jest przed startem zwiększanie ilości koni i zmniejszanie masy auta, chodzi mi tylko o stocki
            Jeżeli chcecie turniej sprawiedliwy to jednak jest to konieczne, bo możesz zrobić czas na zwiększonej mocy, do zdjęcia przestawić moc (moc na ekranie sie zmienia, czas nie) i tym samym masz lepszy, oszukany czas.
            Po prostu zaufajmy uczestnikom... Nie gramy o pieniądze czy coś...

Moderator Serwer

Komentarz

• Nie chciałbym nic sugerować, bo jestem w temacie od niedawna, ale moglibyśmy już zacząć ...

Komentarz

• Ja już mam czasy...miało byc do piatku ludziska a jest już sobota...

Komentarz

• Zamieszczone przez kyjgel
                  Ja już mam czasy...miało byc do piatku ludziska a jest już sobota...
                  Ekhm... a na jakiej trasie jeździmy?

Komentarz

• Laguna Seca

Komentarz

Pracuję...
                    X