Cholera... Dlaczego nie mogę wziąć mojej ukochanej toyoty "cielicy"...Przepraszam za zamieszanie.
Swoją drogą to głupie, że mamy określać się co do marek... Przecież nie każda przedstawia nam taki wachlarz wyboru mocy swoich produktów. Głupie, bardzo głupie...
Tak, zgadzam się - na początek 100 - 200 PS, ale żeby mogły np. Dwie Celice jechać, a gdy przyjdzie wybór aut o mocy 200 - 300 można by zmienić markę, a co do reszty nie mam zastrzeżeń.
TRASY:
Deep Forest
Nurburgring
Laguna Seca
Apricot Hill (normal)
Trial Mountain
MOJA PROPOZYCJA: a teraz napisze to co mnie trapi: najlepiej będzie jeśli nie samochody do 200 koni pujdą na pierwszy ogień tylko niech to będą samochody do 100 koni.
DLACZEGO: ponieważ to co napisał igi jest dobre tyle że było by tylko 6 rund a to trochę przymało więc na pierwszy ogień samochody do 100 koni.
PROŚBA: żeby nie było zamieszania niech od teraz każdy kolejny wasz post będzie o treści: 1 z tras na których jeździmy, lub ktoś z dwóch drużyn które jeszcze nie podały marki którą będą jeździćteż mogą teraz napisać.
Jak wybiore Tomy Kairę to wy się martwcie jakie auto wezmę na 300 - 400PS. Ja się wypisuje bo tu burdel się zrobił... Naprawdę masakra - Czy tak Ciężko do Was dociera, że nie ma tylu marek z takim wachlarzem mocy produktów??kurde :[
Komentarz