Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - trzecia seria

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Panowie jest problem bo w dalszym ciągu nie mam fotki czasu na PC. Przez ostatnie dwa dni nie byłem zbyt długo w domu, więc nie miałem czasu posiedziec przed kompem i pobawic się z sterownikami do Visty (zmiana systemu). Tak się złożyło, że cyfrówka jest w serwisie, więc zdjęcie zrobiłem telefonem, ale do tego nie mam jeszcze odpowiednich sterowników. Dzisiaj jeszcze spróbuję znaleźc te sterowniki, a jak mi się nie uda to nie wiem zdyskwalifikujecie mnie albo poczekacie nieco później np. na film przejazdu.

Komentarz

Wiesz, gdyby Cię ewentualnie zdyskwalifikować wskoczyłbym na pierwsze miejsce , ale jednak tłumiąc egoizm byłbym za późniejszym dostarczeniem fotki bądź filmu :wink: .

Komentarz

Zamieszczone przez Kserkes
        Witam wszystkich, jak widzicie jestem jedym z nowych userów na forum.Z chęcią wziąłbym udział w turnieju, na chwilę obecną nie mam jednak możliwości przesyłania zdjęć, muszę kupić kabel do telefonu wtedy będę mógł spróbować swoich sił.Nie liczcie jednak, że zwiększy się wtedy rywalizacja na podium będę raczej obstawiał tyły ;P tak czy inaczej trochę doświadczenia na pewno mi nie zaszkodzi ;_) W gt4 gram intensywniej od okolo 4miesięcy, a jest to praktycznie pierwsza część serii, z którą mam do czynienia bardziej na poważnie, więc mogę się jakoś usprawiedliwiać ;p
        Jeśli będzie to tylko dla twojej przyjemności to raczej możesz wziąć udział :wink: .

Zamieszczone przez PiotrB
        Panowie jest problem bo w dalszym ciągu nie mam fotki czasu na PC. Przez ostatnie dwa dni nie byłem zbyt długo w domu, więc nie miałem czasu posiedziec przed kompem i pobawic się z sterownikami do Visty (zmiana systemu). Tak się złożyło, że cyfrówka jest w serwisie, więc zdjęcie zrobiłem telefonem, ale do tego nie mam jeszcze odpowiednich sterowników. Dzisiaj jeszcze spróbuję znaleźc te sterowniki, a jak mi się nie uda to nie wiem zdyskwalifikujecie mnie albo poczekacie nieco później np. na film przejazdu.
        No to poczekamy, raczej w przysłowiowego konia nas nie zrobisz :wink:

Komentarz

ja bym brał udział na bieżąco, tylko tata często wyjeżdz za granicę i bierze cyfrówkę ale od tej niedzieli(lub następnej) będę brał udział w każdej odsłonie bo będę miał komę co mogę z niej zdjęcia robić i wklejać.

Komentarz

Jak tam Wasze czasy w teh rundzie? Ja na razie jeździłem ok. godzinki i mam 1'26.8xx. Tymczasem na cyberscore.net (http://cyberscore.net/chart-11896.php) rekord jest jakoś dziwnie przegięty. Najlepszy czas przejazdu wynosi 1"25.613, podczas gdy drugi jest już gorszy aż o 0.9 s., natomiast pozostałe miejsca cechuje bardzo mała różnica czasowa rzędu ~ 0.04 s. Wydaję mi się to co najmniej dziwne i nie wydaję mi się, żeby ktoś pojechał tak szybko bez jakichś - powiedzmy - tricków. Może po prostu w tej licencji warto na zakrętach "wesprzeć" się (pojechać po jego boku) na nissanie, który jedzie przed nami?

Pozdro

Komentarz

Ja na razie tez mam 1.26.8xx ale za długo nie jeździłem. Fajnie, że nie ma gdzie "ułatwiać" przejazdu
              Co do podpierania nissanem. Wątpię żeby się dało.

Komentarz

Zamieszczone przez dj_MojaStara
                Jak tam Wasze czasy w teh rundzie? Ja na razie jeździłem ok. godzinki i mam 1'26.8xx. Tymczasem na cyberscore.net (http://cyberscore.net/chart-11896.php) rekord jest jakoś dziwnie przegięty. Najlepszy czas przejazdu wynosi 1"25.613, podczas gdy drugi jest już gorszy aż o 0.9 s., natomiast pozostałe miejsca cechuje bardzo mała różnica czasowa rzędu ~ 0.04 s. Wydaję mi się to co najmniej dziwne i nie wydaję mi się, żeby ktoś pojechał tak szybko bez jakichś - powiedzmy - tricków. Może po prostu w tej licencji warto na zakrętach "wesprzeć" się (pojechać po jego boku) na nissanie, który jedzie przed nami?

Pozdro
                Takie już jest GT4. Gracz, który zrobił tam ten czas jest jednym z najlepszych graczy w GT4. Gra na padzie i jego przejazdy możesz zobaczyc na YouTube.

DJ mogę Cię zapewnic, że Skip nie dotyka nawet Pace Car'a.

Chodzi o to, że trzeba znależc sposób na te wolne przednionapędówki. Ja na przykład w MGF' 97 potrafię dużo szybciej pojechac niż on, więc to kwestia dostosowania własnego stylu jazdy do auta.

PasQdo - do tej rundy prawdopodobnie też nie będę miał możliwości pokazania fotki, ale zapewniam, że oba przejazdy mogę Wam pokazac w formie filmu. Dodam też fotkę z menu records, gdzie widac kiedy zrobiłem czas. Można się bawic w zmianę daty w konsoli, ale co by mi to dało? Przecież dajemy oficjalny czas na forum przed końcem rundy. Ciężko jest zrobic czas taki jak sobie ustaliłem wcześniej, nieprawdaż?

Komentarz

Zamieszczone przez PiotrB
                  PasQdo - do tej rundy prawdopodobnie też nie będę miał możliwości pokazania fotki, ale zapewniam, że oba przejazdy mogę Wam pokazac w formie filmu. Dodam też fotkę z menu records, gdzie widac kiedy zrobiłem czas. Można się bawic w zmianę daty w konsoli, ale co by mi to dało? Przecież dajemy oficjalny czas na forum przed końcem rundy. Ciężko jest zrobic czas taki jak sobie ustaliłem wcześniej, nieprawdaż?
                  Prawdaż, więc czekamy na filmiki przejazdu. :wink:

Komentarz

1.26.512 na więcej mnie nie stać ;p

Zdjęcie...wszystko zależy od poczty polskiej, prawdopodobnie w przyszłym tygodniu powinienem dostać przesyłkę, jeśli nie... cóż siła wyzsza.

Komentarz

Kurczaki pieczone Za wolny ten Mini. Jakoś nie mogę nic lepszego wykręcić.

Komentarz

Mój czas: 1'26.416 - http://img52...

/EDIT/ Mała poprawka http://img255.imageshack.us/img255/1484 ... 046mi3.jpg 1'26.389

Komentarz

1'26.424

Czas z 4 Marca tego roku (będzie widac na filmie). Nie chciało mi się jeździc tym Mini.

Komentarz

1.26.633

Komentarz

Punktacja po czwartej rundzie:
                              1. dj_MojaStara 1'26.389 - 10 pkt.
                              2. PiotrB 1'26.424 - 8 pkt.
                              3. Kserkes 1'26.512 - 6 pkt.
                              4. Maciekk 1'26.633 - 5 pkt.

Pozostali uczestnicy po 0 punktów za brak czasu.

Punktacja ogólna:
                              1. PiotrB - 38 pkt.
                              2. dj_MojaStara - 24 pkt.
                              3. PP89 - 22 pkt.
                              4. Maciekk - 19 pkt.
                              5. Mavex - 6 pkt.
                              5. Kserkes - 6 pkt.
                              6. exeqtor - 5 pkt.
                              7. pasQdo - 4 pkt.

Ostatnia wylosowana liczba to '57'

Nr "5" - Time Trial: Midfield Raceway - Lister Storm V12 Race Car '99/Arcade Mode

Komentarz

Po pierwsze. Czemu jesteśmy z PP89 na 3 miejscu skoro jest trzy punkty różnicy

Po drugie. Nareszcie fajna trasa i konkretny samochód

Po trzecie. Niestety muszę zrezygnować z turnieju bo sprzedałem ps2 Jeszcze przez 2-3 dni ją będę miał to coś wykręcę i wstawię ostatni czas :wink:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X