Ej sorry, ale pomyliłem się i grałem na trasie OperaParis, tyle, że w licencjach! Kurva!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej GT4 - druga seria
Zwiń
X
-
PUNKTACJA PO CZWARTEJ RUNDZIE:
1. pasQdo 4'31.049 --- 10 pkt
2. exeqtor 4.31.186 --- 8 pkt
3. dj_MojaStara 4'34.498 --- 6 pkt
4. PP89 /brak czasu/ --- 0 pkt
PUNKTACJA OGÓLNA:
1. dj_MojaStara 36 pkt
2. pasQdo 28 pkt
3. PP89 24 pkt
4. exeqtor 8 pkt
Sorry za takie zdjęcie -jak komuś nie pasuje to niech mówi - bo faktycznie trudno dostrzec jaka to trasa.a poza tym wydaje mi się, że nie oszukiwałbyś (czy się myle...
)
PS. miło, że exeqtor się przyłączył
Wylosowana liczba 36 - wyścig nr 6.
Runda 5. <--> 3 Laps Battle: New York /Driving Mission 11
Komentarz
-
mi nie przeszkadza
w kazdym razie jak ja sie ostatnio wkurviłem grałem 4h pod koniec w to co nie trzeba, patrze a a tu zupełnie inne czasy i trasa inna xD a wystarczyło tylko przeczytać.
W kazdym razie czas ten jeszcze bede bił bo miałem ochote na druga pozycje na cyberscore ale pasqdo mi ją zająła tak po drodze to gratuluje :>
Komentarz
-
Niestety nie miałem czasu sobie pojeździć, wiadomo jak to jest w ostatnie tyg. poprawiania ocen.
6.39.972 czas wykrecony wczesniej
filmik http://youtube.com/watch?v=1wWPo8h_7q8[/list]
Komentarz
-
moja refleksja jest taka ze chyba we wszystkich misjach w których mamy do ścigniecia autka przed nami, jest pewien myk ze gdy pojedziemy na poczatku troche lepiej to nasz czas moze poprawić sie znacznie, np 0.3 sek lepszy czas moze zadecydowac o złapaniu tunelu aerodynamicznego który w efekcie końcowym da nam prawie 1 sek przewagi.
Komentarz
-
-
np 0.3 sek lepszy czas moze zadecydowac o złapaniu tunelu aerodynamicznego który w efekcie końcowym da nam prawie 1 sek przewagi.
Ale właśnie tu można sobie poćwiczyć zdolności strategiczne
PS.PP89, też nie lubię tej rasy
Komentarz
-
ta ciekawa sytuacja wynika z tego ze w units jade w Miles czyli jedna mila to 1.6 km a wiec 70mil/h x 1,6to 112km/h . Jakos przyzwyczaiłem sie do mil na początku i tak zostało. Choć mogłem zmienić na KM/h w ustawieniach i replay był by w km/h jak chcesz moge tak zrobić xD no i coś format video mi nie wyszedł.
Komentarz
Komentarz