Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ciekawe Eventy:)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ciekawe Eventy:)

Mam pomysł na niekonwencjonalne konkursy.
    Mianowicie chodzi o to kto najwięcej kasy uzbiera, liczyc się może nawet sprzedawanie wszystkich aut(jasne że ktoś tak wysprząta cały garaż)
    No do 1maja wrzucalibyście fotki z wartością konta.
    Drugi pomysł.to liczba przejechanych km jednym samochodem (przebieg)
    Zasady proste, liczą sie dowody(zdjęcia) i termin. CO wy na to?

Jestem za...
    My favourite car: http://www.noneckschevelle.com/images/c ... o%20ss.jpg

Komentarz

Re: Ciekawe Eventy

Zamieszczone przez kyjgel
      Drugi pomysł.to liczba przejechanych km jednym samochodem (przebieg)
      Mozna kupic jakiegos starocia z przebiegiem 200 tys km
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pierwsze - przeciw. Nie chce mi się bryczek sprzedawać
        Drugie - super pomysł. Już się biorę do roboty!

Komentarz

Liczyłyby się tylko nowe auta :wink:

Komentarz

Ja jestem za drugim pomysłem ;D Zaczynamy jazde Tylko jakim autkiem ?? Czym bedziecie brykac??

Komentarz

moim zdaniem te drugie to głupota. Jak ktos gra na jednym save z rok czasu i ma wszystkie endrunce events zaliczone a taki który ma 30% to nawet ten drugi nie ma szans. Dlatego proponuje wam zrobić 2 zdjęcia pierwsze początkowe z przebiegiem i drugie końcowe ile przejechaliście no i oczywiście zasady nie jasne bo czy w a-spec czy b-spec, jak chcecie nabijać kilometry to bierzcie minolte i na test course plus full packet na 1223 bhp. Nudne......

Komentarz

ja w formułce mam już 35tyskm zroboine

Komentarz

35 tys.. To ja nawet nie startuje ;p proponuje zebysmy wybrali jakies autko (jedno dla wszystkich) kupili je i od nowa nabijali kilometry bo w innym razie to nie ma sensu...Znam sposób na nabicie 3000000 (3 mln) kilometrów w pare sekund... Wtedy to nie ma sensu.

Ja proponuje BMW M3 bo oprócz nabijania fajnie sobie bedzie mozna podriftowac ;D Co Wy na to??

Komentarz

jaki to jest sposób aby nabyć 3 mln kilometrów?

Komentarz

Też jestem ciekaw?
                      Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Co do M3 się zgadzam>Tuning czy nie, MTV(mnie to vali :wink: ) potrzebne bedzie początkowe zdjęcie i końcowe) Kto chce oszukiwac niech oszukuje ale co to za satysfakcja? Zaczynamy od tej niedzieli do następnej niedzieliTylko nie robic falstartów ani oszukiwac :wink:

Komentarz

Już mówie. Znalazlem filmik na youtube jak to zrobic... Tylko zgubilem link.
                          Trzeba miec Toyote gt one albo escudo. podjechac do sciany/barierki i gazowac na maxa. Przy szóstym biegu i obrotach okolo 3/4 maxymalnych dodajemy nitro i auto zaczyna podrywac do góry tak jakbysmy jechali 400 kmh a wtedy to juz z gorki . Kilometry sie nabijaja a na liczniku predkosci mamy 2xxxxx km/h

No ba. Wiec zaczynamy musze kupic nowa M3 bo na tamtej mam juz 500 km przedriftowane
                          Mysle ze wszelki tuning dozwolony

EDIT:
                          Oto link do tego ;D

http://www.youtube.com/watch?v=RkLNune2 ... ed&search=

Komentarz

PracujÄ™...
                          X