Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[turniej] Ikaten Drift Series

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [turniej] Ikaten Drift Series

Witam wszystkich tutaj ci którzy sż w temacie wklejają filmiki ze swoich przejazdow.Przypominam zawody odbywają sie na torze Autumn Ring Reverse
    Filmiki wklejamy nie jak było powiedziane do jutra lecz do czwartku bo niektorzy mogą sie niewyrobic.
    Komentowac bedziemy w innym temacie
    Opcjonalni zawodnicy:Nomuken,szymoniec,krystek
    Jeśli jest więcej chętnych to wpisywac sie na liste a mozna termin przedłużyc

Pzdr[/list]
    2
    Nomuken
    0,00%
    0
    szymoniec
    100,00%
    2
    Członek Drift Xtreme

ale jak mozna zamiescic filmik z przejazdu??zapisac replay na memorce potem to mozna na flasha zgrac??a potem co?

Komentarz

ja zgrałem na kamerke pózniej na kompa za pomocą tzw fire wire czy coś tam (kabla z kamerki) na kompa i git
      Członek Drift Xtreme

Komentarz

a to jeszcze sobie zobacze...;P

Komentarz

to przy okazji mnie zapisz

Komentarz

W drift sie jeszcze nie bawiłem, ale to z lenistwa
            Filmiki najlepiej zgrywac pod karte tv "czinczem" pod wejscie kompozytowe w karcie a audio pod karte muzyczna albo karte tv a potem konwertacja do rmvb
            mój filmik ale z licencji http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 6832&hl=pl

Komentarz

Oto mój przejazd niestety chyba zostalem sam na polu walki bo nikogo niewidze by wrzucił swój przejazd.Jesli nikt inny niewrzuci niewiem czy jest sens oceniania ale prosze oceniajcie, komentujcie jakby co to pytajcie na forum lub gg jestem otwarty
              http://rapidshare.com/files/21127281/the_fear2.WMV
              Miłego oglądania życze
              Członek Drift Xtreme

Komentarz

Wrzuce go na Youtube i zapodam linka za pewien czas
                Członek Drift Xtreme

Komentarz

no stary ladnie naprawde miodzio driftowanie - od razu widac ze grasz na tej kierni co ma duzy promien - mam racje? slicznie przenosisz mase samochodu i robisz "odsie" generalnie to ja sobie widze probuje driftowac ale niestety gram na padzie i moje drifty to raczej niewielkie kombinacje - dwa boki, trzy....przejechanie tak autum ring jak Ty to robisz bez kierni chyba bedzie bardzo ciezkie hehe sliczne boki jak dla mnie i plynnosc przedewszystkim....gratki!

Komentarz

sorrki ale gram na ... padzie
                    tu jest link na moje konto są juz 2 filmiki
                    http://www.youtube.com/watch?v=FqKllBOPSfU
                    Członek Drift Xtreme

Komentarz

heheh no to ladnie az wlaczylem gt4 zeby sprawdzic jak to u mnie idzie i stwierdzilem ze nie jest tragicznie - moze filmik takie wrazenie robi w kazdym badz razie plynne drifty robisz ladnie to wyglada....musze pomyslec skad tu kamere skombinowac coby zgrac cos ....

Komentarz

Niewiem jak jeżdzisz ale częsciowo po twoich wpisac widac ze wiesz o co w tym wszystkim chodzi.Ale wierz mi zanim doszedłem do tego co widac na filmie minęło spooooro czasu a i tak są gorsze i lepsze dni, więc...
                        Udanych driftów życze :wink:
                        Członek Drift Xtreme

Komentarz

hehe milo mi generalnie to 10 lat jezdze samochodem w realu i co nieco o lataniu bokami wiem hehe pare przycierek przy tym zaliczylem - zima zwlaszcza....a w Gt4 tez mi calkiem to sprawnie wychodzi - wczoraj po Twoim poscie sporo posiedzialem zeby sobie przypomniec conieco i teraz tylko kamere kombinuje - zgram cos to ocenisz - kamere moze mi sie uda z roboty wyciagnac takze obiecuje ze niedlugo cos zamieszcze

pozdro

Komentarz

Pracuję...
                          X