potrzeba jeszcze zgody admina strony abym mogl dostac dostep do tabeli forumowiczow, oczywiscie wystarczy mi prawo tylko do odczytu. no i admin musi wyrazic zgode na taka integracje tego co zrobie z tym forum
poki co zabieram sie za projekt, czas oczekiwania - okolo miesiac. moze da rade szybciej, ale z wolnym czasem roznie bywa, sami na pewno wiecie jak to jest...
Wszystkich zainteresowanych systemem turniejow, ktory pomoze zaprowadzic porzadek w statystykach i pozwoli przejrzyscie ogladac wyniki mam swietna wiadomosc - system taki jest juz na ukonczeniu. Potrzeba jeszcze zrobic kilka rzeczy, ale KWINTESENCJA jest JUZ w nim zawarta. Admin strony musi go jeszcze przetestowac i jakos podpiac pod forum, trudno powiedziec mi ile czasu to zajmie. Tym niemniej zobaczcie ponizej screen shoty. Mam nadzieje ze bedzie sie wam podobal Spedzilem nad nim naprawde duzo czasu aby go zautomatyzowac, i jestem prawie pewien ze przypadnie wam do gustu W pozniejszym czasie mozna bedzie pomyslec o poszerzeniu zakresu mozliwosci, ale na poczatek to co jest powinno wystarczyc. Zapraszam do przyjrzenia sie
Jeśli admin nie ma czasu lub nie chce to poprostu załuż najprostrzą strone internetową z rejestracją i wsio. Nie moge sie doczekać kiedy to bedzie
mysle ze jeszcze odrobiny cierpliwosci potrzeba. Admin musi to jakos podlaczyc pod forum aby system mogl wykorzystywac nazwy tych samych uzytkownikow co na forum, a i ja musze pare rzeczy jeszcze poprawic
no chyba ze sie myle i Admin nie chce tego zrobic, ale wydaje mi sie ze to dla niego swietna okazja aby ozywic stronke...
witam, na chwile obecna sam nie wiem. musze sie skontaktowac z adminem. mi tez zostaly jeszcze pewne drobiazgi, ale jesli on sie 'zepnie' to i ja przysiade jeszcze zeby dopracowac co trzeba.
nio dlatego pisze na psxextreme.pl w dziale gran turismo 4 tam jest duzo ciekwiej i mozna sobie z kims zagrac tu jak narazie zastój. Wystarczy spojrzec na dział turnieje kiedy to ostatni post przypadal na 7 stycznia do Twojego ostatniego postu. Sprawa jest ciezka na tym forum temat juz sie wlecze pół roku. Moze byc tylko coraz gorzej :/ chyba ze bedzie jakis przeblysk komus sie zechce zorganizowac turniej. Ale nawet jesli to zapewne wezmie w nim udzial max 6 osób. POZDRO
Przyznam ze ja tez jestem tym dosc rozczarowany. Kontaktowalem sie z Piotrem, ale on tlumaczyl sie sesja na studiach i ogolnym brakiem czasu. Wobec tego, jesli nic sie nie zmieni w ciagu najblizszego miesaca, otworze wlasna strone abysmy mogli dzialac. Pozdrowionka!
wlasnie dostalem maila o Piotra, mysle ze od czwartku zaczne integracje systemu z forum. Poza tym musze go jeszcze odrobine dopracowac ale to i tak oznacza ze w ciagu najblizszych kilku-kilkunastu dni system NA PEWNO zawita! Trzymajcie kciuki!
Komentarz