Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Możę sie pościgamy? strona ruszyła...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez exeqtor
    Myślę ze juz dawno powinienes zapytać sie Piotra czy Ci na to pozwoli. Co do php i mysql to kompletnie jestem ciemny. Nasza wspołprace wyobrażałem sobie na podziale pracy serwisu strony która juz stworzyłem (w zasadzie moja ingerencja na tej stronie to tylko grafika ktora byla w pospiechu i jak widac dosyc niewymiarowa) Ale jak widać nici z moich dobrych intencji bo gdybys napisał ta wiadomosc na gg to wygladalo by to na wieksze zaufanie co do mnie.POZDRO
    zapytam sie wowczas kiedy bede mial co pokazac. nawet jesli sie nie zgodzi to wykorzystam to do swoich celow i nie bede plakal. a na gg nie napisze bo jestem teraz poza granicami kraju a w firmie w ktorej jestem nie mozna uzywac komunikatorow. rozumiem Twoje dobre intencje i chwala Ci za to, mogles jednak poczekac na rozwoj sytuacji - w koncu to ja zrobilem pierwszy krok i przygotowalem szablon, ktory jednak przerodzi sie w kompletna strone. ..

Komentarz

co do pierwszego kroku to napewno Ty nie byłeś pierwszym pomysłaodawcą na tym forum jest kilka topików na ten temat np ten http://www.granturismo.pl/forum/viewtopic.php?t=514 kiedy sie zarejestrowałem to po krótkim czasie napisałem email do jedengo z administratorów (niepamietam do którego) o tym by stworzyli wlasnie taki serwis niestety nie dostalem odpowiedzi. Chyba czujesz sie jak by Ci ktoś odebrał patent, choć wczesniej o tym juz pisano ale, plany nie zmieniły sie w postać rzeczy.

Komentarz

nie wiem czy to widzisz. ale jest roznica miedzy "mowic" a "zrobic" - mozna obiecac wiele rzeczy, a nie zrealizowac zadnej. ja mam zamiar dotrzymac slowa.

Komentarz

Pracuję...
        X