Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tylko dla odważnych :) RuF CTR "Yellow Bird" Na Nu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Ok jeszcze tylko ile rund przewidujecie ? pasQdo ? bo jak ze wszystkim to moze stać sie nużące no i czy jest mozliwośc dołaczenia sie w trakcie trwania turnieju info dla innych. o a żeby nie było rozpierdułki w temacie to radził bym edytować postępy czasu w jednym poście, chyba ze uwazacie ze moze to zmniejszyc w pewien sposób dynamike poczucia rywalizacji. Do tej sondy to nie moze jej moderator usunąć ?

Komentarz

Zamieszczone przez exeqtor
      Ok jeszcze tylko ile rund przewidujecie ? pasQdo ? bo jak ze wszystkim to moze stać sie nużące
      no przewidujemy 5 rund, to i tak będzie trwało ponad miesiąc

no i czy jest mozliwośc dołaczenia sie w trakcie trwania turnieju info dla innych.
      jeśli reszta członków się zgodzi to czemu nie, ale wątpię czy ktoś chciałby się jeszcze zgłosić

o a żeby nie było rozpierdułki w temacie to radził bym edytować postępy czasu w jednym poście, chyba ze uwazacie ze moze to zmniejszyc w pewien sposób dynamike poczucia rywalizacji.
      no byłoby dobrze jakbyśmy tak zrobili, np. w tym temacie już się zrobił mały 'bajzel', więc żeby było estetycznie każdy edytuje swój post

Do tej sondy to nie moze jej moderator usunąć ?
      no całkiem możliwe
      do Sewera: jeśli możesz to usuń sondę z tematu turniej GT4, jest już niepotrzebna, z góry dzięki

Komentarz

witam ja mam jescze jedno pytanie.Mianowicie chodzi mi o ten tuning w menu przed startem wyscigu czy mozna tam wage zmniejszyc i dodac mocy czy nie.Prosze o szybka odpowiedz.

Komentarz

przeczytaj regulamin, jest napisane, że jedziemy na seryjnych ustawieniach, czyli bez dodania/odjęcia mocy i wagi

Komentarz

dzieki dobrze ze nie jezdzilem ;] na tych zmodyfikowanych ustawieniach

Komentarz

PracujÄ™...
            X