Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nurburgring --- NISSAN MOTUL PITWORK w trybie ARCADE :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nurburgring --- NISSAN MOTUL PITWORK w trybie ARCADE :)

Hej ! kupiłem w niedziele moje wymazone pstwo + gran turismo 4 noi wpadłem na pomysł zeby zorganizowac wyscig na nurburing NISSANE MOTUL PITWORK ten czerwony race car 350 z (mozna tuningowac... ja dalem wszystko na maxa) w trybie ARCADE.... niestety tylko w tym trybie bo nie mam memorki i nie moge jezdzic w GT mode (((((

prosze pisac wyniki

ja własnie ide teraz bic rekordy i najlepszy czas napisze ... nie wiem czy bede najlepszy...raczej chyba najgorszy bo mam ps2 tylko kilka dni

w nadgorde za najlepszy cza bedzie .... hmmm.. user bar mojego wykonania...lub tapeta oczywiscie musicie powiedziec co ma w nim byc noi kto bedzie najlepszy to zrobie mu userbara lub tapetke

mój rekord to: 6.52 troche słabo .... kilka razy wyleciałem z zakrętu....
    wiec kto mnie pobije

pozdrawiam
    PStwo 75004 CB + Gran Turismo 4 = ))))))

kupie memorke 8 mb sony oryginalna !!
    GG:3912094
    matesz_gosc@wp.pl

Ja miałem 6:32:073.
    Jechałem na wyłączonych wspomagaczach i bez żadnego tuningu.
    czas da się jeszcze znacznie poprawić bo jechałem tylko 1 okrążenie,
    myśle że 6:20 jest w moim zasięgu.

Komentarz

no i uzyskałem 6:22:538
      postaram się to jeszcze poprawić. :wink:

Komentarz

szkoda ze nie ma tu tabeli czasow gdzie mozna by bylo zamiescic swoj wynik i screen to by było wielkie cos na tym forum , az by sie chcialo rywalizowac az by sie chcialo jezdzic do czasu GT4 online ktory miał juz wyjśc juz przeciez w czerwcu tak samo wypuszczaja MGS 3 Subsistance o 3 mies premiera przesunieta lol , gniewac sie na poliphony czy nie sam juz nie wiem przeciez to tylko tryb multiplayer i zdzierstwo na GT4 2x

Komentarz

siema. ja mialem 6,32,009. ale wole Nissana Xanavi Nismo niz tego. Jest ładniejszy i szybszy. pozdro

Komentarz

mój czas 6`19.629 za trzecim razem na kierze DFP mysle ze moglbym wykrecic jeszcze te 3-4 sec. POZDRO

Komentarz

elo poprawilem uzyskałem 6.17.210 min kiedy mija koniec turnieju przydał by mi sie jakiś baner jak bede mial aparat cyfrowy to zrzoce na stronke albo na email, jak ktos chetny to mozemy poscigac sie w arcade moje ulubione trasy to :nurburgring, infenion ,laguna seca , tskuba dajcie znac na gg 8909385 .Co do autek preferuje M3 01 , Audi TT abta , Mazda rx8 renesis no ostatnio spodobal mi sie ten z-350 motoul ,no i toyota minolta na fabrycznych ustawieniach mialem na nurburgring 5.19.332 jednak ostatnio nie mam cierpliwosci co do opanowania tego auta na tym torze strasznie nim wybija kiedy trafia na nierownosci zapewne wina zawieszenia ale nie znam sie i nie bede kombinowal mile widziajne ustawienia do tego autka ) Pozdro, trzymcie sie drogi

Komentarz

6:15:994 :wink:

Komentarz

Pracuję...
                X