no jutro juz niedziela wiec trzeba juz szykowac czasy a moge jezdzic HONDA NSX-R ta najnowsza bez tuningu ?? bo nia bez przerwy trenuje i czas na tokio r23r cos tam mam około 2 minut i jakie opony trzeba miec moga byc SPORT medium albo HARD ??
Opony mogą być byle jakie.
A co do Hondy to ona o jle pamiętam bo liczyłem ma stosunek masy do mocy około 4,2 to najlepszy samochód z tych co mówiłem po przeliczeniu stosunku masy do mocy, poprawiłem post i zmazałem Hondy no ale niech już będzie, i żeby wszyscy nie zaczeli jeżdzić Hondami NSX
ja nie jezdże Hondą i nie będę.
noi zeszedłem ponizej 1.56 mój rekord to 1'55.356 chyab go nie pobije... honda nsx type r '02 nie tuningowana opony ss ... Paweł do kiedy mozna pobijac rekordy kiedy bedziesz je dwała na tabele ?? chodzi mi o godzine...
No dobra. Jak na razie podaję 1'54.129 - BMW M3, 339 KM, 1570 kg, SS, 4.631 kg/KM. Jak poprawię przed godziną "0", to napiszę, ale chyba nie będę miał już czasu grać. Pokój.
nie wiem czy moge dac nowy czas ale mam teraz nowy rekord 1'54.856 fotki nie bede załączał bo poco... tak chyba ten mój nowy czas nic nie zmieni a Ty Paweł jak tego dokonałes supra 1'48 przeciez to nie mozliwe ! tuningowałes ją ?? bo ja stuningowana miałem rekord 1'50 wiec chyba ja tuningowałes ?? co prawda ps2 mam około tygodnia i moze sie mi tylko wydaje ze takiego rekordu nie da sie pobic a maz cyfrówke jesli tak to zrób fotke [/img]
Komentarz