Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Propozycja konkursu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Propozycja konkursu

Chciałbym, aby na tym forum znalazła się tabela z rekordów na wszystkich trasach z GT4 (może nawet GT3). Czasy możnaby potwierdzać fotkami lub filmikami. Oczywiście chodzi o jak najszybszy przejazd czyli jedziemy najlepszymi samochodami czyli Formula GT '04 na asfalcie i Suzuki Escudo na szutrze.
    Wrzucam tu podobnÄ… tabelÄ™ z Forum PsxExtreme.

Co o tym sadzicie?

cool. Ja sie zapisuje od nowego roku. Potrzebuje jeszcze formule zdobyc, A escudo wcale nie jest najlepsze na szutry- na "luznym" dalbym zawodnikom dowolnosc, w koncu chodzi o najlepszy czas. Ale jak sie uprzec to mozna pedziec ze chodzi o "najlepszy czas wykrecony escudem" i git.
    All Gold Boy

Komentarz

Zamieszczone przez Pichtowy
      cool. Ja sie zapisuje od nowego roku. Potrzebuje jeszcze formule zdobyc, A escudo wcale nie jest najlepsze na szutry- na "luznym" dalbym zawodnikom dowolnosc, w koncu chodzi o najlepszy czas. Ale jak sie uprzec to mozna pedziec ze chodzi o "najlepszy czas wykrecony escudem" i git.
      Jak chcecie to jeździjcie inną furą niż Escudo, ale z tego co widziałem to najlepsze rezultaty są wykręcane właśnie tym wozem na szutrze.

Mój pierwszy czas:

Laguna Seca - Formula Gran Turismo '04 (bez ścinek).

Komentarz

Ja sie oczywiście pościgam
        A czy ktoÅ› zrobi jakÄ…Å› tabelke - bedzie czytelnie.
        Wystarczą 4 kolumny: Trasa, czas, Nick i link do foto lub przejazdu (bez wklejania zdjęć będzie czytelniej)
        poozdr-Moni

Komentarz

Zamieszczone przez nick__t
          Ja sie oczywiście pościgam
          A czy ktoÅ› zrobi jakÄ…Å› tabelke - bedzie czytelnie.
          Wystarczą 4 kolumny: Trasa, czas, Nick i link do foto lub przejazdu (bez wklejania zdjęć będzie czytelniej)
          poozdr-Moni
          Ja zrobię tabelkę w nowym topicu rekordów.

Komentarz

PracujÄ™...
          X