Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Zamieszczone przez F288GTO
    @Olo
    A skąd masz tą Mazdę bo nią też chciałbym sobie pojeździć a ni mam jej w arcade :<
    Skąd? Hmm... Szczerze, to nie pamiętam, pewnie gdzieś ją wygrałem w jakichś zawodach, bo miałem ją stosunkowo szybko. Ale dokładnie nie jestem w stanie określić . Autko fajne, do jazdy w GTMode poleciłbym, ale w porównaniu do aut, które mają koledzy, zostaje w tyle, co nieco odbija mi się na wynikach.

Zamieszczone przez Basto
    4. Reszta zawodników - wypowiedzi w 5 zdaniach
    Proszę, no comment...
    Nie no, nie będę taki, coś tam powiem . Więc przyznam, że zaczyna mnie to ogólnie intrygować. Jeszcze nigdy nie zajmowałem ostatnich pozycji w jakichś zawodach, więc mogę się poczuć jak zawodnicy HRT . Zawsze coś. Ale najważniejsze, że nie tracę wiary w siebie. Choć teoretycznie już odpadłem w jakiejkolwiek walce, ale kto wie, co zgotował los :wink: . Poza tym to zawsze jakieś doświadczenie na polu bitwy :wink: . Jest pięć zdań? Jest, uff, zmieściłem się^^

Komentarz

Witam w Nowym Roku!
      Wpadłem na (mam nadzieję, że...) fajny pomysł, który dodałby smaczku i prestiżu naszych mistrzostw. A mianowicie... jesteśmy praktycznie na półmetku sezonu, więc pomyślałem, że poza forum dobrze by było jakoś upamiętnić nasze zmagania. Co Wy na to, aby zrobić zrzutę na małe puchary za cały sezon, dla pierwszej trójki? Pucharki chodzą już od 20zł , kwestia akceptacji z Waszej strony a ja resztą się zajmę, suma obejmowałaby też koszta przesyłek. Tak aby wyszło na czysto, bo nie chodzi mi o dorabianie się tylko miły akcent Czekam na Wasze opinie

Komentarz

Sorki za opóźnienie, ale zaległosci już nadrobione! Nasze wypowiedzi są już na stronie wydarzenia na Facebooku

Komentarz

Takie pytanie do Was:

KTÓRY TOR (ASFALTOWY) UWAŻACIE ZA NAJTRUDNIEJSZY I WYMAGAJĄCY W GT4?

Mam na myśli tory oryginalne, autentyczne i uliczne.

Komentarz

Nurburgring Nordschleife.

Komentarz

Cote d'azur (Monako) też jest dosyć trudny
              GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
              Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Mam nadzieję, że nie zapomnieliście o wyścigu, który kończy się jutro?

Komentarz

Ja nie zapomniałem Na razie zrobiłem próbny przejazd BMW M3 i wyszło mi 36.55.140 przy 2 pitach, wszystkie stinty na oponach RH, długość stintów 6-7-7. Standardowo okrążenia 1.46.2-5, najszybsze 1.45.238 z wykorzystaniem tunelu aerodynamicznego, 1.45.9 bez tunelu. Przełożenia ustawione na 290kmh. Dzisiaj zrobię jeden przejazd już swoim samochodem.

Nordschleife musi być w turnieju bo inaczej robię strajk :mrgreen: Z ulicznych Monako jest świetne bo to przecież Monako Suzuka również jest wymagająca jeśli chodzi o złożenie dobrego okrążenia

Komentarz

Obiecałem przecież, że ostro popracuje, a czasu przecież odrazu nie wstawię - troszkę spekulacji i gdybania podkręci klimat :wink:

Na wstępie napisze, że udało mi się opanować auto i jechać mega płynnie i w miarę szybko - tor siadł idealnie, bardzo przyjemnie się jedzie.
                    Ja jadę na oponach RM/RH i przełożeniu 300kmh na dwa stopy 6-7-7.
                    Najlepsze kółko miałem 1'43.867, a często powtarzałem okolice 1'44.5 - 1'45.0.
                    Za pierwszym razem miałem końcowy czas 36'30, a za drugim razem mocno się poprawiłem także walcze :mrgreen: .

Komentarz

No to zapowiadają się wielkie emocje na półmetku mistrzostw, ja tylko zdradzę, że okrążenia w granicach 1'45', a najszybsze 1'44'....Przełożenie 290km/h

Komentarz

"Coż mogę powiedzieć, jazda była bardzo dobra. Problemem okazała się zła strategia i dobór opon. Pojechałem na 3 Pit-stopy na oponach RM/RM, a powinny to być twardsze mieszanki i jeden postój mniej.
                        Na szczęście utrzymuję prowadzenie w mistrzostwach, jednak druga połowa sezonu zapowiada się bardzo emocjonująco i walka będzie zacięta. Liczę, że na Lagunie zatrzymam passę F288GTO " - to jako moja skromna wypowiedź.

Komentarz

A teraz pytania do najlepszych
                          F288GTO - Dwie wygrane z rzędu i masz już tylko 4 punkty straty do lidera. Czy jest ktoś w stanie Cię zatrzymać?

PP89 - Niewiele zabrakło abyś stanął na najwyższym stopniu podium. Wykonałeś kawał dobrej roboty. Jak wyglądały Twoje przygotowania, treningi przed startem na Grand Valley?

Bardzo szkoda, że frekwencja nam spada z rundy na rundę
                          Jeżeli macie jeszcze kogoś kto by mógł wystartować zachęćcie go, nie chodzi przecież tylko o wynik, ale i dobrą zabawę

Komentarz

Eee, mogłem wrzucić czas później...
                            Gratulacje dla zwycięzcy, świetna walka by była, gdybyśmy jechali online.

Przejechanych koło 400km, próby z oponami i znalezienie optymalnej linii bez agresywnej jazdy było dość wymagające, ale pomimo tego jeździłem z wielką przyjemnością, nie odczuwając większego zmęczenia.
                            Lubie ten tor i mój samochód okazał się świetny, choć brakowało mi mozliwości ustawienia hamulców i zawieszenia, bo bardziej przyczepna opona na przodzie + zbyt mocne hamowanie powodowała sporą nadsterowność i problemy zwłaszcza na dohamowaniu do zakrętu nr 8, który wiele razy jechałem zapobiegawczo.

Komentarz

Witam po przerwie Widze że turnieje są nadal tworzone i to mnie cieszy. Chętnie bym dołączył, ale teraz nie ma sensu na końcówkę. Jeżeli będzie kolejny turniej to ja się piszę

Komentarz

Jeżdżone coś? Może bym dołączył bo wróciłem do leciwego GT4.

Komentarz

Pracuję...
                                X