Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Mistrzostwa GT lub Tourning - Propozycja

Ogólny klucz ligi GT4 może być inny niż danej serii, po za tym dzięki Olo699 za wspieranie w odpowiedziach Dużo pracuję, więc nie zawsze mam czas na szybkie odpisywanie.

I prośba do wszystkich: czytajcie regulaminy...

Komentarz

Basto, olej jakieś zachcianki na zmiany, wg mnie do tematu podszedłeś bardzo profesjonalnie, wszystko ustalone najlepiej jak powinno być teraz tylko jeździć.

Poza tym do kolegi mleczny87 musisz się przyzwyczaić, robi czasem dużo szumu o nic, prawda że mam rację mleczny87? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
        Basto dwie sprawy, popraw sobie w swoich rozpiskach moc mojego "dżaguara" i powiedz czy Ptysiu jedzie z nami? zgłosił Zonde ale jak to sprytnie zauważył Olo699 jest ona za mocna.

Zamieszczone przez PP89
        ...Poza tym do kolegi mleczny87 musisz się przyzwyczaić, robi czasem dużo szumu o nic, prawda że mam rację mleczny87? :
        Prawda PePe
        Zamieszczone przez Naruciak14
        5. mleczny87 20pkt.- czlowiek, ktory mnie wku*wia, ale calkiem dobrze jezdzi
        rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Basto, olej jakieś zachcianki na zmiany, wg mnie do tematu podszedłeś bardzo profesjonalnie, wszystko ustalone najlepiej jak powinno być teraz tylko jeździć.
          Bardzo mi miło

Temat Zondy Ptysia uważam za zamknięty, ponieważ wszystko dokładnie opisane jest w regulaminie. Auta niezgodne z regulaminem nie będą klasyfikowane.

Komentarz

Mamy już wydarzenie na Facebooku!
            http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... ext=create
            Wbijajcie!

Komentarz

to już sam nie wiem jakie auto wybrać.
              Dobra może być ford falcon 2000 xr8.
              Tylko nie mam przy sobie konsoli ale chyba jest ok.

Komentarz

Ptysiu, z Tobą zawsze są jakieś problemy

Komentarz

Jak coś to za niedługo wrzuce moc i wage albo inny samochód spełniający wymogi turnieju.

Komentarz

Wg. mnie już dawno po terminie zgłaszania wozów do startu, ostatnie poprawki Basto przeprowadzał do wczoraj. Decyzja należy do organizatora turnieju jak długo jeszcze mamy czekać na Ptys11

Komentarz

Moje auto to nissan Fairlandy Z race car 505 hp i 1097 kg.
                      Teraz mogę już zacząć jeździć.

Komentarz

Basto chyba trochę się rozpędziłem z odchudzaniem mojego Jaguara przepraszam Czytałem regulamin ale czemu podałem taką wagę sam nie wiem Zaraz to poprawię

Jaguar XJ220 LM Race Car '01 (510HP, 1097kg)

p.s. swoją drogą, czemu regulamin przewiduje tylko 10kg tolerancji +/-

Komentarz

Tylko +/- 10kg tolerancji jest dlatego, aby auta były jak najbardziej porównywalne.
                          Regulamin został zatwierdzony przez Was, nikt nie protestował, więc tak już zostanie.
                          Ale od nowego sezonu, bo zamierzam kontynuować serię, z tym, że dużo większą możemy wspólnie pozmieniać pewne sprawy, ale na to jeszcze czas

Komentarz

Zaczęliście już jeździć? Jak Wasze wrażenia?
                            Jeśli chodzi o mnie to powiem Wam, że nie myślałem, że będzie taka kupa zabawy
                            Dobieranie i oszczędzanie opon, strategia z odpowiednim wjazdem do Pit-Stopu - Super sprawa!
                            Widzę też, że wyścigi będą zróżnicowane czasowo, gdyż przed rozpoczęciem sezonu testowałem taką formułę rozgrywek i na jednym torze wychodziło ok.30 minut, a na obecnym jest to granica 40 minut.
                            Oczywiście nie podajemy teraz czasów, doda to smaczku rywalizacji.

Komentarz

No ba. Ja jeszcze nie jeździłem, tylko śmigałem kilka okrążeń trenigowych. Powiem, że na nudę nie ma co narzekać . Jutro zamierzam zacząć, więc wkrótce podzielę się z Wami przeżyciami :wink: .

Komentarz

Ja postanowiłem, że jadę tylko JEDEN raz i jaki zrobię czas taki wstawię. W realnym świecie niema miejsca na poprawianie czasów, dwa tygodnie poświęcę na treningi a w okolicach 7.12 zrobię odpowiedni przejazd 21 lapów.
                                A zdradzi ktoś jaki robi czas jednego okrążenia?

p.s. Basto jeśli możesz, popraw w tabelach nick kolegi PP89 na właściwy, byłbym Ci bardzo wdzięczny :wink:
                                a tak w ogóle to ja bym proponował deadline do 6.12

Komentarz

Pracuję...
                                X