Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - Seria Szósta

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT4 - Seria Szósta

Komentarz

Wyniki rundy 5
      Trasa - High-speed Ring
      Samochód - Toyota Castrol Tom's Supra (JGTC) '00

1. Olo699 - 1.00.499 - 25 pkt.
      2. F288GTO - 1.00.785 - 18 pkt.
      2. DominikW - 1.00.799 - 15 pkt.

Kolejną rundę wyznacza Olo699. Jeśli dzisiaj do godziny 21 runda nie zostanie wyznaczona, ja podam trasę i samochód. Jeśli ktoś chce może napisać własne propozycje

Komentarz

OK, no to jedziemy dalej:
        Runda 6
        Samochód:Nissan Gran Turismo Skyline GT-R '01
        Trasa:El Capitan

EDIT:

Komentarz

Konsola mi nawaliła i dopiero 15 min temu udało mi się ją uruchomić ale ważne, że jest jakiś czas :mrgreen:

Olo699 zwyciężył i wyznacza kolejną rundę.

Wyniki rundy 6
          Trasa - El Capitan
          Samochód - Nissan Gran Turismo Skyline GT-R '01

1. Olo699 - 1.45.484 - 25 pkt.
          2. F288GTO - 1.47.365 - 18 pkt.

Komentarz

Runda 7
            Samochódlymouth Cuda 440 Six Pack '71
            Trasa:Seattle Circuit

EDIT:

Autko świetnie się prowadzi. Nie to co Skyline...

Komentarz

Tydzień temu to jednak płyta mi się popsuła a nie konsola bo ni cholery nie mogę uruchomić GT4 (uruchamia się ale zacina na intro) a inne gry działają bez problemu. Wygląda na to, że nie podam czasu bo od wczoraj uruchamiałem grę ze 100 razy i zawsze się zacina kilka sekund po ruszeniu intra Jutro postaram się pochodzić po sklepach z używanymi grami może mi się trafi GT4 a jak nie to kupie nowe w Media. Oby tylko to nie był laser

Olo699 jak masz czas i ochotę to możesz zrobić rundę na Nordschleife Ja wcześniej nie dawałem tego toru bo nikt by pewnie nie pojechał bo za długi ale teraz i tak tylko my dwaj jeździmy więc jak masz ochotę na Nurburgring to się nie krępuj :wink: Oczywiście zrób rundę jaką tylko chcesz, ja wszystkim i na wszystkim pojeżdże

Komentarz

A ja Ci powiem tak:
                Oczywiście bardzo współczuję z powodu zaistniałej sytuacji. Naprawdę szkoda, bo rywalizacja z Tobą to sama przyjemność :wink: . Więc jeśli chcesz, możemy przedłużyć tą rundę do następnego tygodnia.Zebyś też miał szansę wziąć udział. Bo ja nie chcę tak łatwo zdobyć bez walki tych 25pkt. O nie!

A co do Nurba. Świetny pomysł! Ja z największą przyjemnością pojadę. :wink:

Komentarz

Super pomysł z przedłużeniem rundy Kupiłem dzisiaj używane GT4 i wszystko pięknie działa Teraz przez dwa tygodnie będę miał dużo wolnego czasu więc ktokolwiek zdobędzie te 25pkt. na pewno będzie musiał o nie powalczyć :mrgreen:

Komentarz

A napewno masz większe szanse, bo jutro wyjeżdżam do Kołobrzegu i dopiero w poniedziałek wracam, także konsoli nie będzie, a poprawiac czasu mi się ie chciało . A poprawić jeszcze można... :wink:

Komentarz

1.45.343
                      Zdjęcie strasznie niewyraźne wyszło bo mam kiepski telewizor ale zaraz postaram się wstawić replay.

Niestety musiałem korzystać z TCS, bez kontroli trakcji nie dało się płynnie i szybko przejechać okrążenia w przyzwoitym tempie. Następna runda na Nordschleife, jutro popróbuję różne samochody i po południu podam czym będziemy jeździć :mrgreen:

Komentarz

Hm, ja jechałem bez TCS . Myślę, że zbliżyłbym się do Twojego czasu bez TCS. Jeśli znajdę czas, to spróbuję poprawić. Dozowanie gazu się kłania :wink: . OK, czekam na następną rundę.

Komentarz

Replay do mojego przejazdu http://www.youtube.com/watch?v=-Oqv9tlMWYM

Z TCS Niskie 1.44 spokojnie jest do wyrwania, podejrzewam że i wysokie 1.43 można pojechać. Zrobiłem dwa okrążenia bez TCS i miałem coś koło 1.49 chyba ale cały czas zrywałem trakcję. Pewnie, że da się pojechać szybko bez TCS :mrgreen: tylko, że duuużo więcej czasu zajęłoby mi wykręcenie identycznego czasu i poszedłem na łatwiznę bo myślałem, że Ty też jeździsz z kontrolą trakcji Gdybym wiedział, że pojechałeś swój czas bez TC to nawet bym nie spojrzał na ten wspomagacz Kurczę, aż mi jest głupio, że tak na skróty poszedłem...

Wyniki rundy 7
                          Trasa - Seattle Circuit
                          Samochód - Plymouth Cuda 440 Six Pack '71

1. F288GTO - 1.45.343 - 25 pkt.
                          2. Olo699 - 1.46.762 - 18 pkt.

Komentarz

Runda 8
                            Trasa - Nurburgring Nordschleife
                            Samochód - Toyota Supra RZ '97

Po prostu pięknie ta Supra przelatuje przez północną pętlę

Komentarz

No to zobaczymy, kto ma jaja :wink: . A co do poprzedniej rundy. Kluczem do dobrego okrążenia bez TCS jest odpowiednie dozowanie gazu, na pół gwizdka, a nie "jak fabryka dałą", gdyż wtedy jest mielenie w miejscu i kicha. Zresztą w licencjach można tego się nauczyć, pełno jest tam testów, gdzie dozowanie gazu jest kluczem do złota. A dwa, to odpowiednia redukcja biegów. Dla przykładu. Często rwie asfalt na drugim biegu, przy prędkości 80-90km/h. A wystarczy zredukować o bieg niżej i autko pięknie dostaje kopa i przestaje mielić. Ot cała filozofia. :wink:

A co Twojego wyniku. W regulaminie nie jest napisane, że TCS jest niedozwolone, więc wygrałeś jak najbardziej uczciwie. :wink:

EDIT:

Komentarz

Niestety straszne choróbsko mnie męczy od środy i nie mogłem pojeździć tyle i tak jak bym chciał Mam prośbę do Ciebie żebyśmy przedłużyli tą rundę o tydzień. Jak się nie zgodzisz to w porządku, ja i tak postaram się pojechać dobre kółko żeby sprawdzić czy dam radę Ciebie pobić :wink: Decyzja należy do Ciebie.

Komentarz

Pracuję...
                                X