Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej GT4 - seria piąta!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Turniej GT4 - seria piąta!

Rada dla was. Wylaczcie TCS& ASM bo spowalnia samochod. W moim przypadku 2 sek. roznicy :wink:

Komentarz

Ja jeszcze pojeżdżę
      PP89 jeździsz coś dziś? :>

Komentarz

No niestety nie, ale w następnej rundzie skopie Wam dupska :mrgreen:

Komentarz

Komentarz

Wyniki Rundy 1
            Tor: Tsukuba WET
            Auto: Nissan SKYLINE GT-R (R32) '89

1. Koleshiya 1'09.417 - 10pkt
            2. megamarcin - 1'09.454 - 8pkt
            3. Pitr666 1'10.740 - 6pkt
            4. Naruciak14 1'10.993 - 5pkt

Pozdrawiam rywali, szkoda, że tak mała frekwencja. Następną rundę wyznaczam ja :]

Komentarz

szkoda że nie zapomniałem dodać swojego czasu, ale zasady to zasady, następny dodam napewno.
              Koleshiya mam prośbę, wybierz jakiś tor na którym nie można praktycznie ścinać lub jeśli można to nie daje nam to przywilejów bo na tsukubie ze ścinaniem wszystkiego co można było zrobiłem czas 1,02 a nie ścinając coś koło 1,10,500 i jakoś czasy poniżej 1,10,000 nie wydają mi się realne. Oczywiście nie sugeruje że ktoś ścina umyślnie ale powiedzmy lekkie ścięcie w 1 mało znaczącym zakręcie też troche daje a nie musi być przez wszystkich traktowane jako istotne i ktoś sobie pomysli że jak tak zetnie to nic mu nie da a jednak, więc lepiej jeśli nie ma się takiej możliwości.

Komentarz

To może po prostu poprosimy o replaya Koleshiya? z Chęcią bym zobaczył jakim torem on jedzie gdyż w special condition jeszcze nie wygrałem tego wyścigu

Psp89 czekam na twoje repalya merolem

Komentarz

Później coś wrzucę co do ścinania to hmmm, moge powiedzieć tylko tyle, że obowiązuje zasada przynajmniej jednego koła na torze hehe. Gentelmeńska umowa :mrgreen:

Dzisiaj wrzuce też kolejną rundę, bądźcie cierpliwi

Komentarz

Zamieszczone przez Pitr666
                    z Chęcią bym zobaczył jakim torem on jedzie gdyż w special condition jeszcze nie wygrałem tego wyścigu
                    Taaa, pewnie idzcie na łatwizne. Niektórzy spędziłi dobre godziny zanim znaleźli odpowiednią technike jazdy.

pawel, ja też kiedyś wątpiłem w umiejętności pewnego gościa o nicku PiotrB, bo byłem niemal pewien że nie da się zejść nawet o 0.2 sekundy a on był szybszy o prawie 1 sekunde.
                    Jak koleś wstawił replay to mi szczena opadła.
                    Także nie oceniaj. :wink: Wiem można udokumentowac replayem ale to często jest dosyć kłopotliwe żeby go nagrać.

Ps Koleshiya, możesz pomyśleć też nad wrzuceniem jakiejś licencji z całym okrążeniem, wtedy nie będzie żadnych problemów.W którymś z estarych turniejó były powipisywane te odpowiednie

Komentarz

Runda 2
                      Auto: Mitsubishi FTO GPX '97
                      Tor: Suzuka Circuit

Jak zawsze moc max waga min, będzie mocne FF czyli wyzwanie.

Komentarz

Czyli koleshiya jeździ tylko na japońskich trasach i japońskimi samochodami. Ale dobra runda przyłącze się bo w pierwszej musiałęm robić porównannia w dziale auto testy

Komentarz

Nie, jeździ tylko Nissanami . Nie miałem czasu na kombinowanie, a chciałem techniczny tor, którego dawno nie było w turniejach. Zaraz spróbuje jakiś pierwszy czas wykręcić, także za kierownik Panowie!

Komentarz

Aha to spoko bo jeżeli jest tu w GT4 prawie 100 nissanów a może nawet więcej to już ci wierzę na słowo. Złąpię teraz za kierownice i nie na padzie tylko na niej zrobię ten czas. Z force feedbackiem

Komentarz

2'29.592

Jednak racja - jest wyzwanie,a le całkiem przyjemnie się jedzie

Komentarz

2.32.xxx
                                Poprawka. Ciężka ta runda

Komentarz

Pracuję...
                                X