Mi się podoba ten wybór i mam nadzieję, że wam też.
Mi nie bardzo, ale jakoś przeżyje :wink:
Zamieszczone przez janki96
Ej a ja to co.Normalnie foch.Wiem że okrążenie z dupy ale zawsze coś.
5. Zdjęcie z najlepszym czasem wrzucamy do NIEDZIELI do godziny 21:00 !! Czasy wrzucane później nie są brane pod uwagę !! Ścigamy się na jednej trasie przez tydzień. Zaczynamy w poniedziałek.
A post był napisany po podsumowaniu: przez janki96 N sie 29, 2010 11:35 pm
Zdjęcie jest, tylko zostało późno wrzucone. Teoretycznie powinno zostać tak jak jest - regulamin jest jasny.
Pozostawiam decyzje reszcie uczestnikom.
Spokojnie, narazie ucze sie tej fizyki. Jest... inna, niz sie spodziewalem. Trzeba sie przyzwyczaic. A okrazenie bylo srednio udane. Mysle, ze 2s uda mi sie urwac. To autko reaguje tylko zerojedynkowo. Albo gaz, albo zero. Albo hamulec, albo nic. Dziwi mnie, ze nie ma tu miedzygazow. Po za tym jezdze niestety na automacie, wiec jestem zdany na laske skrzyni.
Międzygazy są, zapewne to kwestia ustawień pada w emulatorze. :wink:
No, chyba że chodzi o ten konkretny samochód - nim nie jeżdziłem, więc nie wiem.
Moze dla najlepszych przydaloby sie wprowadzic "kary wagowe"? Po kazdej rundzie najlepszy dodawalby sobie 2% wagi do regulaminowych -10%. Drugi i trzeci dodawaliby sobie po 1%. Jesli znow najszybszy z poprzedniej rundy wygralby, znow dostalby 2%, a nastepna runde zaczynalby z -6% wagi. Uniknelibysmy dominacji jednej osoby.
Mistrzem nie jestem, ale...
0'52.299
I tak ktoś mój czas pobije.
O.K. Będę próbować dalej, ale chwilowo mi to nie wychodzi.
P.S: Replay'ów nie zapisuję.
Komentarz