Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[TURNIEJ] Drifting

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [TURNIEJ] Drifting

Mam pomysł, który dręczy mnie juz kilka dni, a mianowicie stworzenie turnieju Driftu.
    Osoby które zgłosiłyby swoje kandydatury zostały by podzielone na grupy dwu osobowe, trzy osobowe, cztero osobowe Wszystko zależałoby od ilości osób które wzięłyby udzial w turnieju Filmy pojedynków wrzucamy na YT

Grupy:
    DWUOSOBOWE: W tej grupie odbyłyby się pojedynki pomiędzy parą zawodników, z której użytkownicy forum wybraliby lepszego który przechodzi dalej
    TRZYOSOBOWE: Podobnie jak w grupie pierwszej tyle, że trzy osoby wrzuciły swoje filmy na Youtube z pośród których wybieramy najlepszego, który przechodzi do dalszej fazy turnieju
    CZTEROOSOBOWE: Jak w powyższych grupach wrzucamy filmiki i wybieramy najlepszą dwójkę która może bawić się dalej.

Na wyższych szczeblach turnieju wybieramy pary które wrzucają swoje ślizgane kółka na YouTube (Nie moga to być jednak filmy z fazy grupowej)

Przykład:
    Gracz1-Gracz2
    Gracz3-Gracz4

Gracze na czerwono to Ci którzy wygrali fazę półfinałów. Oni walczą w finale, natomiast Gracz1 i Gracz4 walczą o trzecie miejsce.

Osoba, która wygra turniej ma możliwość wybrania toru na którym odbędą się następne zawody.

Info:
    Kandydatury zgłaszamy na GG:10016439
    Na Nagranie filmu mamy 5dni (jeżeli wrzucą filmy wszyscy uczestnicy -wiadomo- zaczynamy wczesniej)
    Samochody do max 500KM
    Każdy film może być użyty tylko raz
    Jeżeli jeśli ktoś ma jakieś pomysły dt. turnieju proszę napisać

Pozdrawiam
    Drifting <3

Re: [TURNIEJ] Drifting

moze byc fajnie ja w to wchodze dawno nie grałem w gt4

to aktualnie jeszcze?

Komentarz

Pracuję...
    X