Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Puchar Lupo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] Puchar Lupo

Nie chce nic narzucać ale niech organizator zobaczy jak to wszystko odbywa się w lidze GT2. Tam chłopaki robią naprawde dobre turnieje tylko tyle że oni niemają czym jeżdzić
    Przy okazji PZDR dla szlachty z GT2 foundation
    rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Oczywiście że możesz dorzucić swoje trzy grosze mleczny87, wręcz oczekuję na sugestie od osób bardziej doświadczonych w tej materii.
      No dobra, a propos tego chaosu o którym pisał mleczny87 w wątku "Puchar Lupo" zdecydowałem że powinny być rundy.
      Jeden tor przejechany przez wszystkich uczestników kończy daną rundę. Trzeba teraz ustalić listę uczestników i tor od którego zaczynamy.
      Uczestnicy:
      -ja
      -kyjgel
      -sabor1234
      -VSpeed
      -mleczny87
      -Cena15
      -Kyho

Czekam na potwierdzenia uczestnictwa od Barti88 oraz innych forumowiczów którzy też chcą wziąć udział w Pucharze Lupo. Listę uczestników zamykam 05.11.09 o północy.
      Tory na który jeździmy to te wpisane na początku wątku "Puchar Lupo" i w takiej kolejnośći jak są zapisane, czyli zaczynalibyśmy od Fuji Speedway '80s.
      Czy są jakieś uwagi?

Komentarz

Ok ale u nas w gt2 też sypał pomysłami w turnieju driftu jak taki wszystko wiedzący profesor a jak się jego niektóre propozycje odrzuciło to strzelał fochy.

Gdy turniej ruszył miał być sędzią i nawet w 1% sie z tej funkcji nie wywiązał.

Nie chcę wam tu syfu robić tylko ostrzegam uważajcie na niego :wink:

Mleczny nie miej mi tego za złe ale zawiodłeś nas w GT2 więc mówię kolegą z GT4 jaka jest prawda :mrgreen:

Komentarz

Re: Puchar Lupo

Panowie czemu nie schodzicie poniżej minuty na Suzuka Circuit East course

Mój czas 0'56,205

wkrótce dam resztę torów i ewentualne replay'e na YT. A jeśli chodzi o jakieś oficjalne rozpoczęcie turnieju (???) Bo jak narazie to widze tylko takie próby, każdy jeździ jak chce, gdzie chce a przecież mieliśmy to jakoś poukładać w rundy, zrobić tabele, podsumowania itp. itd.
          W sumie to nie wiem jak by to widział organizator bo suzuka składa się z trzech bodajże częsci; SUZA EAST COURSE, SUZA WEST COURSE, SUZA CIRCUIT więc czy każdy tor to była by oddzielna runda czy wszystko zmieścić w jednej i podzielić tabelą... ??

PZDR mleczny87

Komentarz

no ok ale nie musiałeś nas zostawiać w środku imprezy :wink:

Komentarz

Widze, ze Pan wszystko wiedzacy wrocil z podrozy.

Zamieszczone przez JISAW

Ty Mleczny nigdzie się nie angażuj bo wszystko huj strzeli Już w GT2 dałeś dupy więc nawet tu niech koledzy nie dają ci sie włączać bo znikniesz na parę miechów
              Popieram.

Twoj czas na Suzuka East smierdzi na odleglosc. Nie wierze, ze objechales wszystkich o ponad 5s. Lepiej uwaznie przeczytaj regulamin i dozwolone modyfikacje Lupo, bo prawdopodobnie na 99% wpakowales w niego wszystko, co tylko mozna bylo, nie mowiac juz o wszelkim wspomaganiu.

Komentarz

Co do turnieju, proponuje zebrać wszystkie trasy na których mamy zamiar grać, ustalić mały kalendarz, i śmigać każdą trasę po kolei.. nie bawilibyśmy się w punkty, bo ktoś może dojść w połowie turnieju, a ktoś może odejść, więc za zwycięstwo wygrany by dostawał 1 pkt i na koniec sprawdzilibyśmy komu udało się najwięcej razy wygrać.. :>

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
                  Panowie czemu nie schodzicie poniżej minuty na Suzuka Circuit East course

Mój czas 0'56,205

wkrótce dam resztę torów i ewentualne replay'e na YT. A jeśli chodzi o jakieś oficjalne rozpoczęcie turnieju (???) Bo jak narazie to widze tylko takie próby, każdy jeździ jak chce, gdzie chce a przecież mieliśmy to jakoś poukładać w rundy, zrobić tabele, podsumowania itp. itd.
                  W sumie to nie wiem jak by to widział organizator bo suzuka składa się z trzech bodajże częsci; SUZA EAST COURSE, SUZA WEST COURSE, SUZA CIRCUIT więc czy każdy tor to była by oddzielna runda czy wszystko zmieścić w jednej i podzielić tabelą... ??

PZDR mleczny87
                  5 sekund lepszy czas od reszty?

Komentarz

Mleczny - warn.
                    Dajcie mi chwilkę na uporządkowanie tematu.
                    Jeśli kłótnia będzie kontynuowana, posypią się warny dla kolejnych osób lub bany.
                    dzięki.
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witek daj spokój!
                      zobacz sobie kto pierwszy zaczął... Nie bedzie mi tu gówniarz jechał przy wszystkich!
                      No i przywróć mi moje posty co bym je chociaż mógł edytować

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
                        Witek daj spokój!
                        zobacz sobie kto pierwszy zaczął... Nie bedzie mi tu gówniarz jechał przy wszystkich!
                        No i przywróć mi moje posty co bym je chociaż mógł edytować
                        Nie chce byc żadną ze stron w sporze, ale nikt tu Ci z żadnymi wrzutami nie wyskakiwał.
                        Postów przywrócic nie moge, zresztą po fakcie, to wiesz..
                        Dalsza dyskusja na PW lub w Czaterii lub w wątku o pracy moderatorów, w którym można składac zażalenia itp.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Suzuka Circuit East course: 0'59.966

Komentarz

Mleczny, po co podajesz czas w "Dyskusji"? :X Wystarczy, że podasz czas w przeznaczonym do tego temacie..

Komentarz

Mleczny, narazie nie podajemy czasów gdyż puchar jeszcze się nie rozpoczął. Pytałeś kiedy się rozpocznie a tym czasem dwa posty powyżej twojego zapytania jest wszystko napisane. Puchar Lupo rozpocznie się nazajutrz po zamknięciu listy kierowców. Lista zamykana jest dzisiaj o północy. Pierwsza runda rusza od jutra. Zaczynamy od toru Fuji Speedway '80s. Jak dojdziemy do tych torów na których są już zapisane czasy niektórych kierowców to będzie można je zachować albo poprawić, jak kto woli.
                              Zamieszczone przez Cena15
                              Co do turnieju, proponuje zebrać wszystkie trasy na których mamy zamiar grać, ustalić mały kalendarz, i śmigać każdą trasę po kolei.. nie bawilibyśmy się w punkty, bo ktoś może dojść w połowie turnieju, a ktoś może odejść, więc za zwycięstwo wygrany by dostawał 1 pkt i na koniec sprawdzilibyśmy komu udało się najwięcej razy wygrać.. :>
                              Tory są już ponumerowane i czekają na rozpoczęcie turnieju a co to kalendarza to zrobimy tak że jak wszyscy kierowcy podadzą swoje wyniki to wyłaniamy zwycięzcę i przechodzimy do kolejnej rundy. Nagrodą za wygranie turnieju będzie:
                              a) możliwość opublikowania swojego replaya (widok z zegarami) na YT lub gdzieś indziej
                              b) możliwość wybrania toru na kolejną (po dziewiątej) rundę
                              Widzę żę Cena angażuje się w dyskusję więc wnioskuję żę też chce pojechać w pucharze Lupo - dopisuję cię do listy startowej.

Komentarz

No to zaczynamy rundę pierwszą. Piszcie swoje wyniki w dziale Puchar Lupo.

Komentarz

Pracuję...
                                X