heheheh zakupiłem ostatnimi czasami sobie za niecałe 6,000cr używanego Fiat'a Pande z 1990 roku kolor besh. calkiem fajne autko. silnik 1,0 litr seryjnie 40 coś koniuf pod maseczka... Mowie se a co mi tam i zajebałem do niego wszystko co sie dalo... (prawie) teraz ma jak w tytule posta 147 koni a wazy niecale 664 kg wiec latwo se wyobrazic jaki to ma stosunek mocy do masy.... kosiarka... 1/4 mili targa w 15,597 sec. czas niewygÓrowany ale jak na takie autko to jes dobry wynik... Prowadzi sie swietnie usztywniony na maxa bo latal jak pingpong szczególnie na Nurburgringu - (dzis o 13:50 na TV4 transmisja F1 formuly 1 z Niemiec z toru NURBURGRING - POLECAM GORĄCO !!! w tamtym tygodniu było Monte Carlo czyli nasze popularne w GT 3 oraz 4 MONACO) moze ktoś z Was zaskoczy Nas innym "ciekawym i orginalnym" samochodzikiem kosiareczka??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
FIAT PANDA 1,0 Litr 147BHP/5250RPM - kosiarka
Zwiń
X
-
SIEMAKA!!! JA PANDA OSIAGNALEM NA 1/4 MILI 14.049s A MOJA PANDA JEST CZARNA!!! POZDROzobacz naszą wyprawę na Świnicę
Komentarz
-
Gdzie moge znaleźć używaną pande bo ani w używkach z lat 80 i 90 nie moge go znaleźć
PS.Mam jeszcze pytanie niezwiązane z tematem ale nie ma sensu tworzyć nowego : Czy da sie grać samochodami z Garażu w trybie arcade jak można to jak to sie robiI'm lovin it...
Komentarz
Komentarz