Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Dobra. Oddaję pokłon, hołd, podziwiam i przepraszam za pomówienie. A za muzykę z Initial D całuję po rękach Mistrz kierownicy!

Komentarz

Hehe, bez przesady... jak znajdę czas to pojadę szybciej.
      Coś mało się tam dzieje na szczycie ostatnio, a swego czasu mieliśmy zejść poniżej 5 minut... :] (Może nie tym Skyem :wink: )

Komentarz

Oglądnąłem sobie ten filmik i popadłem w depresję

Stary jak ty przechodzisz od tarki do tarki, bezbłędność

Komentarz

No, mnie już w sumie dobry miesiąc na torze nie było...nie mam ochoty ani chęci do jazdy, więc...może jak będę miał, wypróbuję F1 na poważnie. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

F1 nie polecam na Nurbie. Być może to tylko moje odczucia, ale jak dla mnie to ona szoruje podwoziem po asfalcie i za bardzo nią miota. Może dla wprawnego kierowcy to nie problem, ale ja traciłem dużo sekund na zamiataniu tyłem po wyjściu z zakrętu

Komentarz

Jechałem z ciekawości moim Skylinem GTR '00 i czas to od 6 min 30 sek do 6 min 35 sek. Na padzie nie wyciągnę więcej a kierownicy jeszcze nie mam ale chcę zakupić LOGITECHA MOMO. Na padzie ciężko tak zakręty zbierać jak to było na filmie kolegi.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
                Jechałem z ciekawości moim Skylinem GTR '00 i czas to od 6 min 30 sek do 6 min 35 sek. Na padzie nie wyciągnę więcej a kierownicy jeszcze nie mam ale chcę zakupić LOGITECHA MOMO. Na padzie ciężko tak zakręty zbierać jak to było na filmie kolegi.
                Wydaje mi się ze ta kierownica jest tylko do PC...

żeby nie było OT to dam moje słabe czasy

Lotus Europa Special'71 10'56,999 seria AT SS ON Arcade Kierownica
                Mini Cooper-s'02 10'10,203 seria AT SS ON Arcade Kierownica
                Aston Martin V8 Vantage'99 8'47,254 seria AT SS ON Arcade Kierownica
                Land Rover Range Stomer Concept'04 9'59.275 seria AT SS ON Arcade Kierownica
                TVR Cerebera Speed Six'97 8'26,790 418KM AT SS ON Arcade Kierownica
                MG TF160'03 10'07,025 seria AT SS ON Arcade Kierownica
                GRAN TURISMO NAJLEPSZĄ GRĄ XXI WIEKU

Komentarz

Wrzucam te czasy tylko ze względu na aktualny "przestój" w temacie. Na przyszłość, proszę wrzucać je zgodnie z określoną w pierwszym poście tego tematu formułą. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

sorki nie załwarzyłem tego myślalem że jest dobrze poprawie się
                    GRAN TURISMO NAJLEPSZĄ GRĄ XXI WIEKU

Komentarz

9'46,963 Lotus Europa Special '71 [Seria, MT, N1, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Kierownica]

Komentarz

Honda Civic SiR - II eg9 '95 325hp, opony racing soft, systemy off, pad 7;46;676 - beku_adii
                        Honda Civic SiR - II eg9 '95 seria, SM, OFF, MT, PAD - 8'55.378 - beku_adii
                        Audi RS6 Avant '02 792hp, MT, RQ, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad 6'45.953 - beku_adii
                        -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

8:32, 721-Honda Accord EURO-R 02' - [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - Quattro

Komentarz

Sauber Mercedes C9 Race Car Arcade Mode Seria, opony RSS, Systemy on, pad 5'14.830
                            Formula Gran turismo Arcade Mode Seria, opony RSS, Systemy on, pad 5'20.989

Komentarz

Hardkorowo...jechałeś na MT?

Komentarz

Tak...z nudów bawię się szufladami w wykręcanie czasów, postaram się jeszcze urwać z 5 sek Gdy wrzucałem czasy nie sądziłem że będzie tak dobrze, no ale jednak :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X