Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] Nürburgring Nordschleife BEST TIME

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Granturismo.pl - Nürburgring Nordschleife League

Nie no, M5 nieźle jeździ. Merce to tłuste lochy :] Stary SL,SLK i 190E się jeszcze jakoś prowadzą... Cizetą próbowałem... :] fajnie "hamuje", także ten czas niezły.

Komentarz

Zamieszczone przez BelegU$
      Ja tylko wiem, że ubóstwiam M5, jego "gentlemaństwo", potęgę, moc i to, że stanowi na Nurbie wyzwanie dla mnie. Że inne auta są szybsze? Że pokonują je w serii? Zgoda. Mimo tego, uwielbiam ten wóz. Bo, mimo wszystko, to wspaniałe połączenie wozu rodzinnego i wyścigówki...
      I za to Cię chłopie szanuje. Lubisz to auto nie za to że jest kosiarką tylko tak po prostu bezinteresownie. Szczerze.
      Nie sztuką jest ubóstwiać tak wspaniałe auta jak Skyline,Silvia itp. Sztuką jest lubić coś innego niż wszyscy

A żeby tu tak nie pierdzielić to daje poprawkę czasu:
      6'33.794 - Tommy Kaira ZII '00 [Seria, MT, RM, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad] - Dreadlock89

Komentarz

O! Mój ubóstwiany Galant, jest szybszy od Cizety.

Dredzik - Widzę, że systematycznie pracujesz nad czasem. To się bardzo chwali. Życzę Ci z całego serca żebyś któregoś pięknego dnia dokopał tym wszystkim żałosnym dupom zwanym AMG 190Evoll. I wymiótł z tabeli.

Wierzę w Ciebie i ten Twój kosmodrom.

BelegU$ - Przejedź się Golfem R32 jak będziesz w domu. Spodoba Ci się na pewno. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

też jeździłem kiedyś minetą* V16, ogólnie całkiem w porządku, gdyby nie fakt, że ma bardzo wolne sprzęgło.

Ładnie przynajmniej na zdjęciach wygląda

*tak nazywam Cizetę
          i tyle..

Komentarz

BMW M5 '05 8'32.730 seryjny, MT, N1, off, GT, pad
            RUF BTR '86 8'58.811 seryjny, MT, N1, off, GT, pad
            Chevrolet Corvette Grand Sport C4 9'00.200 seryjny, MT, N1, off, GT, pad
            Opony N1 sprawiają mi ogromną przyjemność z jazdy. Gdy są zielone to auta zachowują się jak w świecie realnym.

Komentarz

Citroen Xsara VTR '03 - 10'32.812 seryjny (ok. 200 km przebiegu ), MT, N1, off, GT, pad

Komentarz

Dopisałem. Na przyszłość rób to według wzoru. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

15'22.328 - Fiat 500F '65 [Seria, MT, N2, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Pad]

Komentarz

Poprawiłem nieco czas:
                    7'38.718 - Nissan Skyline GT-R V-spec II Nur '02 (R34) [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Kierownica]

Ale po 5 dniach nie grania troszke od nowa się trzeba wczuć...

Komentarz

I dalej poprawiamy:

7'32.545 - Mazda RX-7 Spirit R Type A (FD) '02 [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Kierownica]
                      Nie spodziewałem się, że o tyle szybciej mi się uda... ale troche wysiłku to kosztowało :wink: Świetne auto.

Komentarz

9'28.007 - Toyota Celica SS-II (ZZT231) '99 [Seria, AT, N3, Sys. OFF, Gran Turismo Mode, Pad]
                        8'06.204 - Nismo 400R '96 [Seria, AT, SS, Sys. OFF, Gran Turismo Mode, Pad]

Ogólnie powiem, że fajnie jeździ się na drogowych oponach (N3), a Nismo jest niesamowitym autem

Pozdrawiam
                        i tyle..

Komentarz

10'11.532 - Honda Jazz '03 [Seria, Skrzynia bezstopniowa,N1, Sys: OFF, Gran Tursismo Mode, Pad]

Komentarz

Wyciągnąłem Mietka na małą przejażdżkę:

7'56.200 - Mercedes-Benz E55 AMG '02 [Seria, AT, SM, Sys: OFF, Gran Tursmo Mode, Pad] - duffy20
                            i tyle..

Komentarz

Dążąc do perfekcji :wink: poprawiłem swoje kółko Skylinem:
                              nagrałem filmik, na tę okoliczność : http://www.youtube.com/watch?v=ZVQtbIYWZGU

5'52.610 - Nissan Skyline GT-R V-spec II Nur '02 (R34) [903HP, MT, RSS, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, Kierownica]

W tzw. dołku, przed Adenauer Forst znalazłem prawidłową linię i mogę już iść pełnym ogniem tam . Za to na pewno gdzie indziej byłem wolniejszy, bo dużo nie urwałem. Da się szybciej

Komentarz

Nooo....widzę, że auto się coraz słabsze robi, a czasy coraz lepsze.

BRAWO!

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X