Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

turniej na EL CAPITAN

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: turniej na EL CAPITAN

Turniej na razie nie będzie funkcjonował(przystopuje)póki Lukas Witek Enzo i Dredlock89 napiszą że mogą startować.WojaS_PL i JA nie możemy poprawiać naszych czasów ale za to Lukas Witek i Dread mogą robić okrążenia!Ponieważ oni nie brali jeszcze udziału w turnieju.(dopiero będą brać udział)
    -czemu?
    -bo dasz mi dżemu.
    Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Mariusz.Mag
      poczekaj z tym suzuki cicruit za Witkiem I Lukasem
      OK , nie ma sprawy , co prawda wykręciłem już swój czas , ale poczekam i zobacze czasy innych

Pozdrawiam !
      Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Turniej na razie nie będzie funkcjonował(przystopuje)póki Lukas Witek Enzo i Dredlock89 napiszą że mogą startować.WojaS_PL i JA nie możemy poprawiać naszych czasów ale za to Lukas Witek i Dread mogą robić okrążenia!Ponieważ oni nie brali jeszcze udziału w turnieju.(dopiero będą brać udział)
        Mariusz ja jestem gotowy od zaraz, nie przewiduje rewelacyjnych czasów w moim wykonaniu ale chętnie dołączę. Więc w która runda w tym momencie obowiązuje?

PS:mojego czasu spodziewajcie się pod wieczór bardziej

Komentarz

Mnie tam proszę nie pisać - Ja już pisałem, pościgam się z wami, ale jak wrócę Nie interesuje mnie żadna punktacja łączna, i nie zależy mi na punktach a jedynie na satysfakcji jaką daje czysta jazda w Gran Turismo :wink: Tak, więc nie robi różnicy czy dołączę do was w 1 czy 10 rundzie.....Później w trakcie roku szkolnego i tak będzie mniej czasu, a znając życie to do tego czasu już wszystkim "przestanie się chcieć" :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dread no niestety musisz robić el capitan potem beginnier course i suzuka cicruit.
            a ja czekam na witka
            -czemu?
            -bo dasz mi dżemu.
            Pozdrawiam.

Komentarz

Dread no niestety musisz robić el capitan potem beginnier course i suzuka cicruit.
              a ja czekam na witka
              Dobra postaram się,tylko spiszę sobie ustawienia i auta.

Tak jak mówiłem mojego czasu możecie się spodziewać wieczorkiem.

Komentarz

spoko Dread
                -czemu?
                -bo dasz mi dżemu.
                Pozdrawiam.

Komentarz

a ja czekam na witka
                  A ja chciałbym tutaj zauważyć, że jeśli chcemy jeździć jakimś samochodem bardzo szybko musimy jeździć nim trochę dłużej niż jeden wieczór, mając do tego pierwszy raz styczność z takim pojazdem :wink: I w dodatku uważam, że rundy które trwają 1 dzień są BEZ SENSU ! Praktycznie każdy by musiał cały dzień latać od PC do PS2 i z powrotem......a dobrego czasu i tak nie wyciągnie - Bo gwarantuję wam, że jeśli podacie jakiś czas zrobiony w ciągu jednego dnia po ogłoszeniu samochodu i toru, ja po kilku dniach pobiję go bez problemu o 2-3 sekundy.....wiem co mówię, jakiś czas temu "miał być" właśnie tutaj turniej (odbyła się tylko jedna runda, ale nie o to mi chodzi) - Jechaliśmy w Arcade Mode, Acurą 3.2 CL, na torze Fuji Speedway 2005 GT, Quick Tune na MAX, opony SS - I przy ogólnym czasie na poziomie około 1.53.XXX - Moja różnica czasu od pierwszego do ostatniego dnia turnieju (runda trwała tydzień) wyniosła ponad 7 sekund ! Więc teraz niech każdy się zastanowi, ile zdołał by "uciąć" jeśli rundy trwały by choćby po kilka dni :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Lukas no tak ale od długiego śrubowania czasu masz mój Turniej Deadline jest już ustalony.

A tu właśnie cały pic na tym polega że wsiadasz i brykasz. Później patrzysz co urodziłeś :mrgreen:

Co do poprawiania czasu masz dużo racji trzeba kilka dni żeby na prawdę coś wyciągnąć z fury.

PSamiętasz mój czas Tommym? Mówiłem że da się sporo uciąć. Miałem racje,udało mi się. I nadal twierdze że da się szybciej

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Lukas no tak ale od długiego śrubowania czasu masz mój Turniej Deadline jest już ustalony.
                      Heh, no tak.....ale w pierwszej rundzie raczej się nie pokażę
                      Zamieszczone przez Dreadlock89
                      I nadal twierdze że da się szybciej
                      Szybciej da się zawsze :wink: To nie samochód ogranicza swój czas na torze, tylko umiejętności kierowcy, w tym przypadku nasze drodzy gracze :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

lukas przekonałeś mnie no więc trochę inaczej zróbmy to tak:
                        wyścig nr 1 beginnier course normal czasy poprawiane mogą być od 08.08.08r do 17.08.08r
                        wyścig nr 2 seatle cicruit reverse od 18.08.08r do 25.08.08
                        wyścig nr 3 soul central reverse od 26.08.08r do 01.09.08r
                        zapraszam każdego.
                        -czemu?
                        -bo dasz mi dżemu.
                        Pozdrawiam.

Komentarz

No i teraz jest prawidłowo
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

a zapomniałbym o wozach:
                            wyścig nr 1 toyta supra obojętnie jaki model byle by nie tuningowane!
                            wyscig nr 2 klasyki (te poniżej lat 65)
                            wyścig nr 3 pegeoty (różne)
                            zawsze po najlepszym czasie piszcie jakiego wozu używaliście a ustawienia wozów:na zwykłych osiągach,: opony obojętnie jakie
                            -czemu?
                            -bo dasz mi dżemu.
                            Pozdrawiam.

Komentarz

Hmm ... Według mnie powinniśmy ustalić jeden konkretny samochód na każdy tor , aby uniknąć komplikacji . Taka jest moja propozycja .

Pozdrawiam !!
                              Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Moje czasy: (w pierwszych 3 rundach o których była mowa na początku czyli El Captain,beginner i Suzuka )

Lotus Carlton-1.56.980

Beetle-0.32.625 (nie mam pojęcia jak wykręciłeś nim 0.31.175)

Seat Ibiza-2.35.623(nie jestem zadowolony z tego czasu,da się duzo szybciej ale po tych 2rundach nie miałem siły już ścigać ducha :wink: )
                                Czasy nie są wyśrubowane ale spoczko :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X