Re: [TURNIEJ]-Your best lap in GT4!
Klasyfikacja IV rundy:
1. Ja
1'12.792
2. Koleshiya 1'12.830 [+0'00.038]
3. Slik5 1'12.976 [+0'00.184]
Różnice niewielkie. Szkoda, ze tak malo osob wzielo udzial. Ciekawiej by bylo jakby wiecej osob wrzucilo swoje czasy nawet jesli nie byly one jakies rewelacyjne. W dziale dyskusja wiecej osob probowalo i podawalo swoje robocze czasy. No coz, szkoda. Mam nadzieje, ze w nast. edycji wystapimy liczniej. A oto i ona:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
RUNDA 5
Arcade Mode - Time Trial
Tor: Midfield RaceWay
Samochód: RE Amemiya AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) '04
Opony: Racing Super-Soft
Systemy elektroniczne (TCS i ASM): dowolnie
Skrzynia biegów: manualna
Quick Tune: żadnych zmian (Moc: 319KM, Waga: 1100kg, Maks. predkosc: 300km/h)
Deadline: Åšroda 1.10.2008 godz: 23:59
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przyśpieszymy troche
Jakby ktos szukal tego wozka jest u Japonczykow miedzy TOM's a Spoon. Samochod zarowno jak tor jest odblokowany od poczatku kariery, wiec kazdy moze wziac udzial w tej rundzie. Zycze milej jazdy i dobrych czasów
Klasyfikacja IV rundy:
1. Ja

2. Koleshiya 1'12.830 [+0'00.038]
3. Slik5 1'12.976 [+0'00.184]
Różnice niewielkie. Szkoda, ze tak malo osob wzielo udzial. Ciekawiej by bylo jakby wiecej osob wrzucilo swoje czasy nawet jesli nie byly one jakies rewelacyjne. W dziale dyskusja wiecej osob probowalo i podawalo swoje robocze czasy. No coz, szkoda. Mam nadzieje, ze w nast. edycji wystapimy liczniej. A oto i ona:
RUNDA 5
Arcade Mode - Time Trial
Tor: Midfield RaceWay
Samochód: RE Amemiya AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) '04
Opony: Racing Super-Soft
Systemy elektroniczne (TCS i ASM): dowolnie
Skrzynia biegów: manualna
Quick Tune: żadnych zmian (Moc: 319KM, Waga: 1100kg, Maks. predkosc: 300km/h)
Deadline: Åšroda 1.10.2008 godz: 23:59
Przyśpieszymy troche

Komentarz