Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Lukasgt5 - Turniej GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Lukasgt5 - Turniej GT4

Witam!
    Chcę urządzić turniej GT4 w którym wszystko będzie poukładane i jasne.
    Nie chcę sytuacji w których nie wiadomy jest samochód, tor termin itd.
    Będzie to wyglądało w następujący sposób:
    Jeżeli uzbieramy kilka osób (minimum 3 userów) w określonym przeze mnie (jako organizatora) terminie wspólnie zdecydujemy sie na samochód, tor przez kolejny tydzień zrobimy czasy a na forum wrzucamy gotową fotkę z czasem przejazdu.
    A, więc proszę o wpisanie się tutaj osób które zgłaszają się do mojego turnieju.
    UWAGA ! Przed zgłoszeniem się proszę się zastanowić czy na pewno będziecie mieli potem "czas" na granie bo po jeżeli user nie "odda" swojego czasu wraz ze zdjęciem w określonym terminie wypada z rundy!
    Jeżeli to się przyjmię zorganizuję kilka rund i punkty z każdej będą w finale sumowane . . . . .

W takim razie czekam na zgłoszenia ! ! !

Pozdrawiam Lukasgt5

jadÄ™
    narancs alternativa

Komentarz

również ...

Komentarz

No dobrze jest nas już trzech . . . .
        Zgłoszenia do 1 edycji turnieju będą przyjmowane do Niedzieli 2.12.2007r

Czekamy na kolejnych uczestników

Pozdrawiam

Komentarz

No to wio.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
            No to wio.
            Rozumiem, że jedziesz z nami . . . .
            Mimo wszystko poczekamy jeszcze do niedzieli na więcej userów . . . .
            Odnosnie samego turnieju to pojedziemy wszyscy tym samym autem w arcade mode i quick tune będzie dozwolony a opony każdy wybiera indywidualnie.
            Już teraz mogę wam zdradzić, że w pierwszej edycji pojedziemy jakimś Angielskim autem . . . . . TVR, Aston Martin czy może coś innego?Ale na to pytanie odpowiedz poznamy dopiero kiedy skończą się zapisy i każdy będzie mógł wyrazić swoje zdanie odnosnie samochodu :wink:
            Wpisywać się dalej

Pozdrawiam

Komentarz

jade z wami

Komentarz

No to ja też pojade

Komentarz

OK jeszcze do niedzieli zbieramy zgłoszenia a potem jazda . . . .
                  Już teraz mogę powiedzieć, że turniej będzie odbywał się na trail mountain w kierunku normal.
                  Co do auta nie jestem jeszcze pewien, ale na pewno będzie to samochód narodowości Angielskiej . . . . .
                  Propozycje dotyczące turnieju i wyboru samochodu proszę kierować do mnie na PW lub na GG.10279333

Pozdrawiam

Komentarz

Ja też wezme udział
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam szanownych uczestników
                      Własnie skończyły się zapisy do turnieju i teraz zaczyna się on sam . . . .
                      Uczestnicy I edycji turnieju to:
                      - soundtropolis
                      - szymoniec
                      - Marcin_z
                      - Jonasz
                      - kyjgel
                      - Witek Enzo
                      - Lukasgt5

Zasady turnieju:
                      Jedziemy w trybie "arcade mode", trasa na jakiej się scigamy to tor Trial Mountain Circuit w kierunku "Normal", UWAGA! modyfikacje "quick tune" są dozwolone i systemy elektroniczne TCS również ! ! !Dostałem kilka wiadomosci na PM z propozycjami odnosnie samochodu i zadecydowałem, że scigamy się samochodem: Lotus Elise 111R 2004, jako dowód swojego czasu przejazdu wklejamy na forum zdjęcie lub miniaturkę zdjęcia ze swoim czasem (tak jak w "turnieju drużynowym")
                      Chyba już wszystko jasne a, więc zaczynamy turniej, na czasy przejazdów czekam do niedzieli za 2 tygodnie (tj.16.12.2007)

PS. Wszelkie pytania oraz propozycję proszę kierować na PM(wiadomosci), oraz GG.10279333

Pozdrawiam Lukasgt5

Komentarz

PracujÄ™...
                      X