Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ethernet - Wspólne granie PS2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ethernet - Wspólne granie PS2

Ludziee .... A słyszeliście o karcie Ethernet? Umożliwia ona wspólne granie przez PS2. Kupuje sie kartę podłącza kabel z siecią i się młóci z innymi graczami. Kto by tam się cieszył z zwyciężstwa z czasu [powiało chłodem xD]. Tylko gra w sieci daje emocje!!!! Kto ma kaske niech jak najszybciej kupujeeeee... soryy za błędy.
    Gran Turismo moją pasją i życiem.

Nie chcesz chyba grać online w GT4? Bo normalnego online'a nie ma w GT4. Można tylko oszukać konsolę grając przez Xlink Kai, ale to tylko namiastka prawdziwej gry w sieci. Osobiście gram online na PS2 od 2 lat (ToCA szczególnie).

Komentarz

Diqblo no to żeś pojechał.

Komentarz

Hmmm a powiedz ... Internet masz przez enthernet?? i czy Ci przyslali plytke z ustawieniami ?
        Gran Turismo moją pasją i życiem.

Komentarz

W PS2 Slim karta Ethernet jest już wbudowana.

Wysłałem zgłoszenie do Sony i otrzymałem płytkę z WarZone Online i ustawieniami do neta. Takie same ustawienia można zrobić np. W Burnout 3:Takedown.

W GT4 NIE DA SIĘ grać online! Można tylko połączyć 2 konsolę kablem Ethernet i grać z kumplem w tym samym pokoju na 2 telewizorach w 2 konsole.

Komentarz

Ale można ps2 podłączyć do PC i grać w GT4 ONLINE przez program xlink kai

Komentarz

A mi sukinkoty nie wysłały do teraz a czekam już od sierpnia zesłego roku na tę płytkę...miałem ją od kumpla porzyczoną ale mogłem grac chyba przez jakiś czas. Potem lipa...

Komentarz

to co ty jakub napisales ,fakt da sie do kompa podlaczyc bo widzialem kolesi na youtube jak grali we czterech, takze jest mozliwe GT4 Online
                Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Re: Ethernet - WspĂłlne granie PS2

więc jeśli mówicie że da się przez kompa to jak ps2 do niego podłączyś(czym i gdzie)? jak chodzi o interner w ps2 to jestem newbie hehe
                  GT4 RULEZ

Komentarz

Za tą płytkę coś się płaci?

Komentarz

Zamieszczone przez kajd
                      Za tą płytkę coś się płaci?
                      Nic, nawet znaczka pocztowego nie potrzebujesz. Ale dostać ją graniczy z cudem.

Komentarz

PracujÄ™...
                      X