Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[GT4] Beauty valley

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [GT4] Beauty valley

Tutaj będą umieszczane komentarze do turnieju podanego w nazwie.
    Link do wyników:

No ladnie Pyrduch, co prawda w opisie zaznaczylem ze mamy scigac sie samochodami klasy Race Car, ale niech bedzie, na dobry poczatek

Na początku samochód był dowolny, a potem jak wpisywałem pierwsze czasy nie zauważyłem że zostało to zmienione

Komentarz

fakt

moja wina, ale na zmiane pozwolilem sobie dlatego ze jeszcze nikt wowczas oprocz mnie sie nie wpisal

Komentarz

Tak patrze na te Wasze czasy i coś mi się nie zgadza ; )

2 pytania :

1 - Wszystkie samochody z klasy "Race Car" czy tylko te "LM" ?
        2 - Arcade Mode czy GT Mode ? Osobiście czasy kręciłem w trybie Arcade Mode z quick tune.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja też w Arcade mode i myślę, że reszta też.

Nie śmiać się z moich czasów, głównie grywam w GT1, a 4 włączyłem ze względu na turnieje. Poza tym nie mam cierpliwości do tej Citta di Aria .

P.s Liczą się czasy łączne czy będą jakieś pkty ? xd
          Honda

Komentarz

Spoon napisał :

"nie mam cierpliwości do tej Citta di Aria"
            Citta di Aria jest wporządku. Szybkie i ciasne zakręty czynią ją ciekawą i dość trudną (gdy naprawdę szybko jedziemy). Masz rację Spoon, podczas wykręcania jak najlepszego czasu na tej trasie, można się nieźle wkurrr......:wink:. Ja również nie wytrzymałem i po 3/4 przejazdach dałem sobie spokój, szczególnie z "reverse" . Myślę że Ray'owi właśnie o to chodziło, żeby nie było łatwo. Są tylko dwie trasy, ale moim zdaniem dobrze dobrane (jedna jest ciasna i ładnie zakręcona, druga natomiast z długimi prostymi i łagodnymi zakretami: )

Pozdro

Komentarz

Są świetnie dobrane, jeśli szło by o pkty, nie czas łączny. Bo tak to zwycięży ten, kto ma najlepszy czas na Arii, bo tam są największe różnice :d.

Cóż, ja pare razy zaliczyłem murek, dlatego czas tak koszmarny xd.
              Honda

Komentarz

Czasy Astrą zrobiłem w Arcade Mode bez quick tune. Teraz próbuje wykręcić jakieś dobre czasy Race Carem żeby dopełnić formalności ale narazie jestem zbyt zdenerwowany a jeszcze nie atakowałem Citta di Aria

Komentarz

Pyrduch napisał:
                  narazie jestem zbyt zdenerwowany a jeszcze nie atakowałem Citta di Aria
                  Hehe ........... No ja narazie też nie dotykam Citta di Aria. Do harców na tej trasie najlepiej mieć dobry nastrój i zapas cierpliwości :wink:.

Komentarz

Ja zrobiłem bez TCS i ASM z wykorzystaniem Quick tune

Komentarz

Witam Panowie,

Wlasnie wrocilem z malego wypadu z moja dziewczyna, dlatego sie przez te kilka dni nie odzywalem.

Mysle ze w ciagu najblizszego tygodnia dam rade uaktualnic system aby mozna bylo bardziej sprecyzowac wymagania poszczegolnych turniejow - bedzie mozna wybrac czy jedziemy w trybie arcade czy w gt.

Ja swoje czay wykrecilem w trybie gt i tez mnie na poczatku dziwil wynik Pyrducha jego Astra

Zobaczymy w jakim stopniu bedzie nasz system wykorzystywany, i jesli bedzie warto bede dodawal nowe mozliwosci (mam w zanadzu pare pomyslow, ale gdybym chcial je wdrozyc od razu zajelo by mi to za duzo czasu, a chcialem zeby gtc juz wreszcie ruszylo)

Poki co, ciesze sie ze pozytywnie wypowiadacie sie o doborze tras

Komentarz

Jazda na Citta di Aria czymś mocniejszym bez kontroli trakcji to prawdziwy test dla nerwów Dziękuję Ci ray za to że mogłem odkryć w sobie pokłady złości o istnieniu których nie miałem pojęcia :wink:

Komentarz

Pyrduch napisał :
                          Jazda na Citta di Aria czymś mocniejszym bez kontroli trakcji to prawdziwy test dla nerwów Dziękuję Ci ray za to że mogłem odkryć w sobie pokłady złości o istnieniu których nie miałem pojęcia
                          Wykręcenie DOBREGO czasu samochodem o mocy 700km i więcej, bez kontroli trakcji na bardzo krętej trasie (Citta di Aria) - niemożliwe. Uznanie dla Ciebie Pyrduch za ducha walki.

Do gospodarzy turniejów :

Moim zdaniem są 3 punkty które powinny dotyczyć KAŻDEGO TURNIEJU i powinny być one jasno sprecyzowane :

1. Tryb w którym się ścigamy (GT Mode lub Arcade Mode)

2. Możliwość tuningu lub też brak takiej możliwości. Jeśli Tryb Arcade Mode, to wiadomo że Quick Tune, jeśli GT Mode to dokładnie - co i jak.

3. Systemy trakcji (TCS, ASM). Powinno być jasno sprecyzowane czy jeździmy z systemami czy też bez.

Moim zdaniem brak tych informacji ogranicza rywalizację ...... Jedna osoba robi czasy w GT Mode, druga w Arcade Mode, następna bez kontroli trakcji, kolejna z włączonymi systemami, jeszcze inna z wykorzystaniem tuningu, ktoś inny bez tuningu itp. itd. Taka rozbieżność w ustawieniach poprostu ZNIECHĘCA. Takie jest moje zdanie. Napiszcie co Wy o tym sądzicie.

Pozdrawiam

Komentarz

-

Soundtropolis - juz zaczalem dopisywac dodatkowe ustawienia do systemu. W ciagu najblizszych kilku dni beda dostepne. Dzieki za uwagi

Komentarz

No no Pyrduch....... Ładnie DEPNĄŁEŚ :wink: . Brawo. Moim zdaniem bardzo dobre czasy, szczególnie na Citta di Aria Reverse. Jak znajdę dziś chwilę wolnego czasu, spróbuje poprawić swoje.

p.s. Zapraszam do tur. Tourist Trophy :wink:

Komentarz

Pracuję...
                              X