Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Misfitmat

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Misfitmat

Jak wszyscy to wszyscy - i ja wrzucę swoje zdjęcia.
    Właśnie wróciłem z wakacyjnej wycieczki. Jeździłem moim Chevroletem Camaro Z28 302 (rocznik '69) na krawędziach Wielkiego Kanionu w stanie Kolorado i odwiedziłem nie istniejącą w rzeczywistości trasę, było miło.

W końcu trzeba było wracać do domu.

Mieszkam w pierwszej klatce po lewej. :wink:

Od razu zastrzegam, że mam zero doświadczenia w robieniu zdjęć i nigdy wcześniej się w to nie bawiłem, więc proszę o wyrozumiałość.
    Aha, a poza tym, u mnie przy uploadowaniu na Imageshack, na zdjęciach pojawia się pikseloza - szczególnie widoczna przy powiększeniu, dlatego zalecam oglądanie w miniaturkach. :wink: Nie wiem, co jest grane, też tak macie?
    No i co sądzicie o fotach?

EDIT: zmieniłem nazwę tematu, bo nie z samego Wielkiego Kanionu będę tu zamieszczał foty.

Bardzo fajne, szczególnie jak na początek. Very good, tak trzymaj.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ustaw jakość zapisywanych zdjęć na super fine.
      narancs alternativa

Komentarz

Świetne zdjęcia. Talent jest, pomysł też. Ustaw wyższą jakość i będzie super.

Komentarz

Właściwie to nic nowatorskiego.Jak tak patrze to sobie myśle "kurcze to już było".Kombinuj nad ciekawymi ujęciami bo te powyższe tak jak już powiedziałem są dosyć typowe.Mam nadzieję że nie zrazi moja krytyka,wypowiadam się tylko najobiektywniej jak mogę :wink:

Komentarz

Fajne foty aaale dla mnie jeszcze do tego lepszy komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
              Ustaw jakość zapisywanych zdjęć na super fine.
              Gdzie to się ustawia, na Imageshack czy w GT4?

Zgedi, dzięki za konstruktywną krytykę. Właśnie poszukiwanie ciekawych ujęć to najfajniejsza zabawa w tym wszystkim, dlatego oddaje kolejną porcję fotek. Tym razem Ford GT pojechał do Las Vegas. Chyba jedynie zdjęcie drugie od prawej w jakiś sposób wyróżnia się od innych (Finish 099.99 ), bo reszta zdaje się być oklepana...

Komentarz

Te lepsze.Rozjaśniaj trochę nocne mapki.Hehe czas na finiszu naprawdę niezły :wink:

Komentarz

Nacykałem się trochę tej nocy. :wink: Jeszcze przed snem chcę zamieścić owoce mojej pracy. Niektóre zdjęcia kuleją pod względem jasności i czytelności, wiem. Ale także już chyba wiem, co trzeba zrobić żeby osiągnąć ciekawe ujęcie. Tutaj ich chyba jeszcze nie ma, ale mam pare pomysłów na przyszłość.
                  Viper w Nowym Jorku.

A teraz... Gruba dupa:

Pozdrawiam... Za 30 minut trzecia, idę spać...

Komentarz

Za ciemne! :wink: Ładne są ujęcia Vipera z Mietkiem :wink: A to to jeszcze nie późno co Ty gadasz. Ja spać o 5 poszedłem

Moderator Serwer

Komentarz

Pracuję...
                    X