Oczywiście. Temat nie został usunięty tylko PRZESUNIĘTY do działy GT4 Dyskusja. Fotki się wstawia tam, a nie w dziale turniejów :wink:
Oto Twoją fotka:
skoro to temat OT do turnieju photo mode, to spytam na jakiej prędkości najczęściej robicie zdjęcia w na Fuji speedway, Ja jak bym nie robił to zawsze pixele wychodzą
Chce wstawic fotki na forum za pomoca fotosika.Ale jak w fotosiku zaznaczam zeby fota byla mniejsza daje dalej i wklejam linki to foty i tak sie pokazuja mna forum w najwiekszym rozmiarze (1024x...).
Szkoda, ze Zgedi nie bierze udziału...jego foty to duuza konkurencja i wysoko stawiaja poprzeczke.....moze da sie go jakos wrzucic ?? :wink:
ja foty jutro albo w sobote przesle, wiec prosze o sprawdzenie maila
Ehh Serwer może darujmy sobie formalności.Fotki dostarczone przed terminem i to się liczy.Będziemy sie teraz dziubać o to że rypsnęłem się ze zgłoszeniem.Wysłanie zdjęc bylo dla mnie równoznaczne z tym że się zgłaszam i nie sądziłem że muszę sie wklepywać na liste.
No ale luzik,co tam zarządzisz uznam za właściwie :wink:
No dobra, niech będzie :wink: Kiedyś pykniemy rundke w asg to będziemy kwita :wink: A to, że jestem taki... pedancki? No to tak. Troche jestem w sumie, ale tak jakoś już mam, że musze mieć wszystko zapięte na ostatni guzik
No dobra, niech będzie :wink: Kiedyś pykniemy rundke w asg to będziemy kwita :wink: A to, że jestem taki... pedancki? No to tak. Troche jestem w sumie, ale tak jakoś już mam, że musze mieć wszystko zapięte na ostatni guzik
Komentarz