Ostatnia seria chyba najładniejsza.Rozjaśniaj nieco fotki,tak gdzieś do 0,3.Ja tak robie bo w tv wyglada spoko a po zarzuceniu na kompa wychodzi ciemne.
Cyknij mi coś Niemieckiego jak można :wink:
I remember someone stating that it was "impossible" to get the Daimler-Benz motor carriage around the Nurburgring due to the steep hills encountered. However they obviously weren't as persistent, nor as insane in the membrane as me! Two days of carefully zigging and zagging up the hills finally got me a lap time of 47 hrs, 50 mins. Seconds and split second denominations are kinda irrelevant. Wish I had a digital camera to prove it! I know some will doubt my claim, and commitment and sanity!
Nie próbowałem,ale przeczówałem że będzie problem z podjechaniem pod wzniesienie.Ten pomysł to był oczywiście żart,znam możliwości tych 1 konnych autek :wink:
No i po dłuższej przerwie czas coś wrzucić sesja średnia bo jak sie potem okazało nie trafiłem w plansze (nie no jest ok) i RUF jest jakiś taki niefotogeniczny to jest cos niemieckiego , a te 2 gówienka kiedys tam zrobie aa no i do konkursu photomode trzeba bedzie cos zrobic
Wiec RUF RGT i Citta di Aria:
Komentarz