Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Kyjgel

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Kyjgel

Viper świetny.... BMW również.

Komentarz

Viper 2 nadzwyczaj realistyczna fotka szczerze mowiac to pierwsza mysl ze to fota z jakiegos rl wyscigu... powaga spadlem z krzesla wielku Szacunek

Komentarz

2 Zdjęcie dosłownie gniecie moszne.
        http://mwiszniewski.carbonmade.com/
        http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Drugi Viper...

... masakra. Cholernie realistyczne. Reszta średnia, ale przedostatnia fota - Lister - bardzo ciekawy pomysł. Zaintrygowało mnie "wyostrzenie" auta
          Za Vipera 5,9/6,0. Ale reszta nie trzyma Twojego niesamowicie wysokiego poziomu. Ale i tak - gratuluję

Komentarz

A to nie Gilette ? Ta od maszynek xD. Pomysł był dobry na fote 3cią od końca, ale nie wyszedł tak jak trzeba ;d
            http://mwiszniewski.carbonmade.com/
            http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Trzeba by odświeżyć galerię...

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Trzeba by odświeżyć galerię...
                "Trzeba by ich trochę pozamiatać znowu, heh... :mrgreen: "

W sumie...do żadnej z nich nie mam zastrzeżeń. Bardzo się podobają - Tak jak zawsze się Twoje prace podobały.

1). W życiu bym tyle za to S2k nie dał...te cienie to już gdzieś widziałem. Ale zrobiłeś bardzo ładnie.

2). Rasowy Accord? Hmm...taak! Trochę kuleje graficznie...ale na to nie mamy wpływu - Ładnie ustawione, ładnie skomponowane.

3). Ładny, ciepły balans białego. Uchwycone wyśmienicie - Ty tak umiesz. Niektórzy z pomocą programów graficznych nigdy nie osiągną takiego zdjęcia, kolego. No i mam nadzieję, że spadła przednimi kołami idealnie na trasę - Pamiętaj, że prawdziwy Carlos Sainz samochodem latał tak jak sam chciał, oszukując przy tym panią fizykę.

4). Dynamicznie i stylowo. I ^^uj z tym, że nie jest do końca ostre...wygląda prześlicznie.

5). Spoiler jeszcze nie opadł po hamowaniu. Felgi od CLK DTM super do niego pasują, a Twoja umiejętność ucieczki z toru w Monaco sprawia, że te kadry jeszcze przez długi czas będą robiły na mnie wrażenie - Gdyż przedstawiają fragmenty mapy...których po prostu nie znam - Po prawie 2 latach spędzonych z Gran Turismo 4.

6). Podjąłeś rękawicę zarzuconą przeze mnie w postaci sesji klasycznych Isuzu? Bardzo ładnie, bracie! MK1 jest świetne...

Ogólnie...raczej bez większych zmian - Nie ma tutaj lepszych.

Pozdrawiam Serdecznie! :wink:

Komentarz

Foty naprawde gniotą. Mi wpadły w oko od razu foty od 1-4 Oby jak najwięcej takich zdjęć. Pozdrówki :mrgreen:
                  Są gry i jest GT

Komentarz

Pierwsze 2 bardzo dobre.
                    Reszta poprawna moim skromnym zdaniem.

Komentarz

Znowu trochę czegoś innego.

Komentarz

1 absolutnie gniecie system. Masakryczne zdjęcie.
                        Wrócił stary mistrz Super sesja.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Panowie...ja rozumiem słowa uznania odnośnie zdjęć, skierowane w moją stronę - Ale zobaczcie te zdjęcia!

kyjgel totalnie zagina system. Z sesji na sesję uświadamiam sobie...że kurde, nie oszukujmy się - nie ma tutaj lepszych!

Genialne zdjęcia! Pierwsze niszczy!

Komentarz

Wow!

Wspaniała sesja Pierwsze miażdży, ostatnie też. Reszta "tylko" bardzo dobra
                            ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Zdjęcia na bardzo wysokim poziomie, samochody też nie najgorzej dobrane.

1. Honda w szarości... czemu nie ? Bardzo fajnie :wink:
                              2. Zdjęcie... bez komentarza. Samochód nie pasuje do otoczenia, a do tego z tym spoilerem.
                              3.Mercedes fajny ,ale pixseloza na "tarce" daje popalić.
                              4.Mazda Familia sportowa ? Ten samochód jest raczej na zakupy lub do pracy, ale zdjęcia wykonane ok. :wink:
                              5. To jest zdjęcie, sportowe auto , sportowe wnętrze, sportowe wykonanie, poprostu super!

Sesja jest naprawdę dobra, lecz 2 jest słaba. :wink:

5/6.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
                                2. Zdjęcie... bez komentarza. Samochód nie pasuje do otoczenia, a do tego z tym spoilerem.
                                Ty sam nie pasujesz do otoczenia. Eclipse to chyba jedyne auto w tej grze które ze spoilerem wygląda lepiej niż bez.
                                3.Mercedes fajny ,ale pixseloza na "tarce" daje popalić.
                                Bo on pokazuje to co wychodzi z konsoli...a nie to czego się nauczył na temat obsługi programu graficznego. I dlatego te fotki miażdżą wszystkie Twoje.
                                4.Mazda Familia sportowa ? Ten samochód jest raczej na zakupy lub do pracy, ale zdjęcia wykonane ok. :wink:
                                W wersji z turbosprężarką to coś więcej niż wózek na zakupy.

Komentarz

Pracuję...
                                X