... masakra. Cholernie realistyczne. Reszta średnia, ale przedostatnia fota - Lister - bardzo ciekawy pomysł. Zaintrygowało mnie "wyostrzenie" auta
Za Vipera 5,9/6,0. Ale reszta nie trzyma Twojego niesamowicie wysokiego poziomu. Ale i tak - gratuluję
"Trzeba by ich trochę pozamiatać znowu, heh... :mrgreen: "
W sumie...do żadnej z nich nie mam zastrzeżeń. Bardzo się podobają - Tak jak zawsze się Twoje prace podobały.
1). W życiu bym tyle za to S2k nie dał...te cienie to już gdzieś widziałem. Ale zrobiłeś bardzo ładnie.
2). Rasowy Accord? Hmm...taak! Trochę kuleje graficznie...ale na to nie mamy wpływu - Ładnie ustawione, ładnie skomponowane.
3). Ładny, ciepły balans białego. Uchwycone wyśmienicie - Ty tak umiesz. Niektórzy z pomocą programów graficznych nigdy nie osiągną takiego zdjęcia, kolego. No i mam nadzieję, że spadła przednimi kołami idealnie na trasę - Pamiętaj, że prawdziwy Carlos Sainz samochodem latał tak jak sam chciał, oszukując przy tym panią fizykę.
4). Dynamicznie i stylowo. I ^^uj z tym, że nie jest do końca ostre...wygląda prześlicznie.
5). Spoiler jeszcze nie opadł po hamowaniu. Felgi od CLK DTM super do niego pasują, a Twoja umiejętność ucieczki z toru w Monaco sprawia, że te kadry jeszcze przez długi czas będą robiły na mnie wrażenie - Gdyż przedstawiają fragmenty mapy...których po prostu nie znam - Po prawie 2 latach spędzonych z Gran Turismo 4.
6). Podjąłeś rękawicę zarzuconą przeze mnie w postaci sesji klasycznych Isuzu? Bardzo ładnie, bracie! MK1 jest świetne...
Ogólnie...raczej bez większych zmian - Nie ma tutaj lepszych.
Zdjęcia na bardzo wysokim poziomie, samochody też nie najgorzej dobrane.
1. Honda w szarości... czemu nie ? Bardzo fajnie :wink:
2. Zdjęcie... bez komentarza. Samochód nie pasuje do otoczenia, a do tego z tym spoilerem.
3.Mercedes fajny ,ale pixseloza na "tarce" daje popalić.
4.Mazda Familia sportowa ? Ten samochód jest raczej na zakupy lub do pracy, ale zdjęcia wykonane ok. :wink:
5. To jest zdjęcie, sportowe auto , sportowe wnętrze, sportowe wykonanie, poprostu super!
Sesja jest naprawdę dobra, lecz 2 jest słaba. :wink:
2. Zdjęcie... bez komentarza. Samochód nie pasuje do otoczenia, a do tego z tym spoilerem.
Ty sam nie pasujesz do otoczenia. Eclipse to chyba jedyne auto w tej grze które ze spoilerem wygląda lepiej niż bez.
Zamieszczone przez Quattro
3.Mercedes fajny ,ale pixseloza na "tarce" daje popalić.
Bo on pokazuje to co wychodzi z konsoli...a nie to czego się nauczył na temat obsługi programu graficznego. I dlatego te fotki miażdżą wszystkie Twoje.
Zamieszczone przez Quattro
4.Mazda Familia sportowa ? Ten samochód jest raczej na zakupy lub do pracy, ale zdjęcia wykonane ok. :wink:
W wersji z turbosprężarką to coś więcej niż wózek na zakupy.
Komentarz