Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Kyjgel
Zwiń
X
-
Re: Photo Mode by Kyjgel
U Ciebie chłopie jak pusto to pusto, ale jak już coś wystawiasz to poprostu gnieciesz...
1. A właśnie że nie... mi się bardzo podoba ta płetwa i uważam że to nie tylko bardzo ciekawy pomysł ale i fantastyczne wykonanie.
2. Swiet - ne. Poprostu jak bym wyglądał przez okno. Tylko mam trochę równiejsze ogrodzenie :wink: Ale to już wina GT4.
3. Fajne fajne ale nie powala.
4. Ze-je-bis-te!!!!! Ta fota mnie powaliła...
Sesja poprostu piękna. pozdrawiam.
Komentarz
-
Moja Opinia
Witam
1.Fotka fantastyczna, spoiler mi kompletnie nie podchodzi, ale podejrzewam, że po prostu chciałeś pokazać jak wygląda to autko z tym spoilerkiem :wink:
2.Mnie się to średnio podoba, chociaż sam pomysł zasługuję na uznanie (uznanie w Wielkopolsce Kyjgel :mrgreen: )
3.To jest prawdziwy JDM, patrzcie i uczcie się !!! Tak robi zdjęcia Mistrz !
4.No i na deser zostawiłeś prawdziwe Mistrzostwo, zdjęcie zgniata pod każdym względem, i tutaj mam dwa pytania:
a)Czy te felgi są seryjne ? Bo Ja ich szukam już od dawna a nigdzie nigdy nie mogę trafić . . . .
b)Gdzie robione jest to foto ?
Moja Ocena: 5.9/6.0 - Ten 0.1 opada za to, że nr.2 nie w Moim guście, ale sesja jest genialna, jeśli robisz to tylko konsolą to na prawdę - Mistrz znów na Swoim miejscu - Brawo
Pozdrawiam
Komentarz
-
1.fakt spojler jest ciekawy a fotka dobra nic pozatym
2.ciekawy pomyl i dobre wykonanie brawo
3.tu juz poprostu mistrzostwo!!!! brak slow
4. tu taka sama sytulacja. kozak fotka!!! poprostu boska
jednak da sie robic dobre fotki na ps2 i tak trzymajHonda Rulezzzzzzzzzzzz
Komentarz
-
Świetne zdjęcia... Podoba mi sie to, ze przywiązujesz wage do tego, żeby zdjecia nie były spikselowane...
pierwsza fotka - best
Mam jeszcze jedno male pytanie: spierałem sie ostatnio z TonatiuHem jak sie czyta twoj login...
(teraz bede pisal fonetycznie...) kyjgel czy kyjżel???? Chyba że jeszcze inaczej...
Komentarz
-
Kyjgel,powinieneś wybierać samochody bardziej...z klasą ;].Mazda wyszła okropnieten spoiler przyprawia o wymioty.Punciak i Spoon wyszły fajnie,Merol też ale te odblaski...Czy ty przy nim nie grzebałeś coś w Photoshopie albo innym programie?
Komentarz
-
Nieważne,ładne ujęcia twoich fotek ale niestety zeszpecone i nie pasujące dsamochody psują efekt. :wink: Np.Gdyby zamiast Mazdy stał jakiś Full Model albo Eclipse z łądnymi felgami
Komentarz
Komentarz