Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] S.T.I.G

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] S.T.I.G

Troszkę pomieszana sesja, ale w której główną rolę odgrywa Honda NSX.

:mrgreen:

Kolejna sesja również z Hondą.

Komentarz

NSX-R prawie taki sam jak mój. Żółty na czarnej feli, stylówa! Fotki z JGTC średnio mi się podobają, trochę za mało w nich kontrastu, chociaż 133 ma potencjał, bardzo fajne ujęcie. Myślę, że naturalniej by te wyścigówki wyglądały na którymś z japońskich torów. Natomiast NSX -bez zastrzerzeń, szczególnie 136 i 140 mi się spodobały. Amuse spoko, chociaż na moje, to nieco za ciemno na tej fotce, no i tylko jedna pozostawia pewien niedosyt. ;p
      Pozdro!

Komentarz

Zamieszczone przez Kamiks
        NSX-R prawie taki sam jak mój. Żółty na czarnej feli, stylówa!

Tylko nie myśl, że od Ciebie zgapiłem, bo tego NSX'a miałem już o duuuuuuuuuuuuuuuuużo wcześniej niż wstawiłeś z nim sesyjkę.

Komentarz

Spoko spoko, po prostu trafiłeś nim w moje gusta.

Komentarz

Przyjemna sesja gdzie właśnie NSX przykuwa największą uwagę
            W sesji JGTC brakuje czegoś
            Amuse byłoby piękne gdyby było ciut jaśniejsze

Komentarz

Według mnie najlepsze 140, świetny i oryginalny pomysł miałeś na to . Fakt, Amuse za ciemno :/ JGTC wyszły spoko, dynamicznie, jak miały być. I Honda równie zacnie. Jest moc

Komentarz

GTC szare i nudne, a reszta za ciemne Bo ujęcia z Hondami wpadają w oko Czekam na retusz ^^

Komentarz

Zamieszczone przez ZieLarz24
                  Czekam na retusz ^^
                  :wink:

A teraz trochę tego i trochę tamtego...

Mitsu atakuje...

Alfa się odgryza :mrgreen:

Komentarz

Sesja z AMUSE jest jak najbardziej a w szczególności zdjęcia nr 142, 143 no i oczywiście 146

Komentarz

Fajnie, dynamicznie, tak jak lubię, miło się ogląda, oby tak dalej ;D 150 dla mnie jest naj.

Komentarz

Jaram się jak głupi wszystkimi. Ale 143, 147 i 149 najbardziej. Mają klimat.

Widzę że muszę dalej ćwiczyć, bo do takiego poziomu to mi jeszcze brakuje.

Komentarz

Zamieszczone przez Kamiks
                          Widzę że muszę dalej ćwiczyć, bo do takiego poziomu to mi jeszcze brakuje.

Ja osobiście sądzę, że w GT4 najtrudniejsze w robieniu zdjęć to wyostrzenie wraz z rozmazaniem ( dynamiką ), np.: chcemy, aby auto było wyraźne, ale felgi były w ruchu. Ale po pewnym czasie, po wyczuciu "suwaka" , i suwaka od zbliżeń, foty stają się coraz to bardziej łatwe do zrobienia. Niektórzy tutaj, np. Tycha, używają specjalnych programów, żeby np. podkręcić kolorki, aby fota sprawiała, że jest bardziej realna. Nie mniej jednak sądzę, że i z tymi wszystkimi "Photoshopami" ( których ja nie używam, ponieważ oddaję się tylko do samego aparatu w GT4 ) sztuka robienia zdjęć w tej grze jest dość trudna.

Komentarz

Amuse O_O No i 2 ostatnie z FTO genialne

Komentarz

Dorzucam Do Hondy S2000:

Komentarz

No to lecę z tym koksem
                                151. Takie trochę nie w moim stylu. Pomysł fajny, ale nie na mój gust. I po co tak dużo tego piachu na dole... 4
                                152. Trochę mała ogniskowa i zdjęcie ma dystorsje :/ Jeden z moich ulubionych torów ze względu na porę dnia. Ujęcie również ciekawe. 5-
                                153. Domyślam się, że zła ostrość jest celowa. No i kadr zasługuje na uznanie. Tak tajemniczo znikający tor... 5+
                                154. Również przypadło mi do gustu. Od razu widać, że z tym zakrętem nie ma żartów. 6
                                155. Gustowne przekrzywienie kadru (zakręt wygląda tak krzywo, jakby to było Test Course ). Nawet dynamika aż tak bardzo w oczy nie razi. 6
                                156. To zdjęcie takie pospolite, chyba każdy ma w swojej fototece GT4 auto zaparkowane na Beacon Hill. Kadr również nierewelacyjny. 3
                                Średnia: 4,83
                                Ocena ogólna: Poza bonusikiem bardzo dobra sesja. Ciekawe kadry.
                                PS. Nie chciałbyś wziąć udziału w Turnieju?
                                http://www.granturismo.pl/forum/gt4-...-t7881-15.html
                                Zapraszam do udziału!

Komentarz

Pracuję...
                                X