Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] S.T.I.G

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] S.T.I.G

Kolejna sesja... Bardzo proszę oceniać

I czas na starą dobrą rajdówkę.

Komentarz

O drogi panie kochany, sesja z Golfem istna galaktyka. Sokowirówka wśród owoców, nic dodać nic ująć. Jestem pod wrazeniem, jestem mile zaskoczony. Gdyby to jeszcze musnąć edycją w programie byłyby ideały. #1 dobry kadr, ostrość i płomienie. #2 chyba tłumaczyć nie musze, sam twierdzisz że ulubione, moje też. Zmotywowałeś mnie, zaraz siadam do konsoli bo dziadzieje i pokaże wam jak się to robi w stylu dobrej starej szkoły Gt. Ciesze sie ze swieza krew tak szybko sie uczy i przedstawia znakomity poziom.

Komentarz

Do niczego nie można się przyczepić. Zdjęcia są super.
        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Ajajajajaj Golf mnie zrzucił z krzesła ale starczy mi jeszcze sił żeby napisać, że 17 także genialne, a reszta Lancerów do kitu, przez tych chudzielców Dodam też, że twoje starsze zdjęcia także godne podziwu, szczególnie z Chargerem

Komentarz

Sesja z Golfem to mistrzostwo.
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Tamten golf się udał, może ten też. Szczerze to myślę, że będzie troszkę gorszy

Tu zwykła wyścigówka.

A tu piekielna rajdówka.

Następnym razem będzie Aston DB9.

Komentarz

Volks dla ludu: 22. miażdży, a reszta słabo.
                A Subaru pierwsze i drugie zacnie zacne, zaś 26 to raczej kwestia gustu, ale mi się takie oddalenie nie widzi

Komentarz

Imo tym razem kompletnie do kitu.

Komentarz

Tamta sesja raczej nie udana, tak jak przypuszczałem. Ale może ta będzie dobra

A w między czasie jeszcze 2 peugeociki wstawię

Stare, ale jare

Kóniec

Komentarz

Łoł i wreszcie S.T.I.G ma swoją galerię Będę mógł Ci się odwdzięczyć przy okazji za komentarze jakie pozostawiłeś u mnie. Będę miał sporo tego oceniania więc uchwycę tylko to co najlepsze. Pierwsze wspaniałe. Ładnie pokazane auto dodatkowo tło - zdjęcie na plus. Podoba mi się też bardzo piątka czyli Alfa z tłem. Świetnie dobrane auto do otoczenia. Potem płomienie z kolejnej alfy to już jest zajedwabiste. A no i ósemka też świetna. 12 to świetne ujęcie poślizgu. 14 to kadr rodem z tych amerykańskich filmów. Evo też wspaniałe ale fakt Subara nie ma takiego kopa jak pozostałe. 33 też bardzo dobre. Klimat świetny a 29 przypadło mi jednak do gustu pomimo rozmazania.

Komentarz

Roger - Tylko na twój komentarz czekałem , ale sobie jeszcze poczekam .

ps. A no i dzięki za przychylny post.

Komentarz

To jak tylko na Rogera czekałeś to ja się nie wypowiadam :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            To jak tylko na Rogera czekałeś to ja się nie wypowiadam :mrgreen:
                            No wiesz co, dobrze wiesz, że żartowałem. A ja Tobie takiego ładnego posta wystawiłem, a Ty mi nie dałeś , :mrgreen: .

Komentarz

Zamieszczone przez S.T.I.G
                              A ja Tobie takiego ładnego posta wystawiłem, a Ty mi nie dałeś , :mrgreen: .

Komentarz

Zdjęcia z Photo Travel muszą być naprawdę zjawiskowe, żęby wyszły z tłumu tych wszystkich nudnych fotów z PT(np. Genki z najnowszej sesji Tychy), ale te jakoś dają radę
                                29. To chyba najlepsze, z twoich zdjęć, a ogień z rury jeszcze pomaga
                                30. Nie jest złe, ale znowu ogień z rury?
                                31. Też bardzo dobre, ale trochę za ciemne, i znowu ogień z rury...
                                32. Słabe, Peżot za bardzo oddalony, a ogień mi się już znudził
                                A na 33 mam całkiem inny wywód... Tak się składa, że w moich zdjęciach czekających na ukazanie się światu czeka też Peo (jaki nie ujawnię ), prawie w tym samym miejscu trasy i też z Kołem w tle...

Komentarz

Pracuję...
                                X