Ano całkiem zacna sesja, chociaż niektóre focisze wyraźnie gorsze od pozostałych.
Na początek te gorsze: 3 i 4- po prostu "be"; 5 trochę zbyt rozmazane; 8 Stanowczo za ciemne
Te lepsze: 1.zwykłe ujęcie, ale ogółem dobrze wykonane zdjęcie; 2 lepsze od 1, ale tak, jak wyżej; 6. dobre, ale rozmazanie rozmazało o jeden bolid za dużo, za to + za tony kolorów ; 7- miodzio, gdyby nie rozmazanie przodu auta było by idealnie; 9. auto powinno być raczej równo przodem do kamery, ale ogółem całkiem dobre; 10. najlepsze, pomimo zbytniej ciemności
Moim zdaniem najlepsze jest 8, ale za mocno przekrzywione, podobnie jak 3-ójka. 10-siątka też jest jeszcze ładna . Pozostałe zdjęcia, hmmmm, no w sumie to ...
O mój boże Za dużo fotek do oceny. Jedynka jest średnia. Piątka bardzo mi się podoba ze względu na to światło położone za samochodem. Do tego dziewiątka, piękne a jakże proste Z części drugiej wytypuję zdjęcia numer: trzy, sześć, siedem, osiem, dziewięć, dziesięć.
No kurczę, sesja miażdży Gulfa chociaż to może być zasługa pożyczonych kadrów :mrgreen:
Na 1. auto stoi w miejscu, 2 kadr mi nie pasuje, 3 genialne, 4 ładne, dynamika jest, ale autko trochę rozmazało . 5 tak jak 4. 6 ładne. A 7 jak 3. Stwierdziłbym, że sesja zajedwabista i oryginalna, ale przyznałeś się do tych kadrów i teraz nie wiem które, Twoje, a które Tychy
Na pewno Tycha robił Stingray w tunelu, tak jak ja 7. To owszem, ukradłem. A pozostałych nie wiem. Myślę, że okradziony sam mi wygarnie, które to ujęcia są plagiatami :mrgreen:
Komentarz