KONIEC WRZUCANIA ZDJĘĆ !!!! Kandydaci:
TheBest44444
tycha
Dreadlock89
Naruciaka nie ma
Moje oceny: tycha: Czyżby R92CP zepchnęło Audicę?? Nie no nie ma co, dobre zderzenie, Audi przez pomyłkę wlazło do Boksu. Zdjecia też niczego sobie, rozmazanie adekwatne do sytuacji. 10/10 Dreadlock89: Ujęcie już mi znane, (raczej Impreza w takiej pozycji ), zdjęcie samo w sobie zbyt statyczne, chociaż ostre. 8/10
Proszę o ocenianie !!! 27 maja o 17:00 lub po pojawieniu się 6. oceny zamykam drugą edycję !!!
tycha: Widać, że walka na torze była zacięta. Byłeś pewien, że nie wygrasz i musiałeś zagrać nieczysto. Nie wiem po co to Audi wjechało do pit-stopu nie mniej to najlepszy konkursowy karambol. 10/10
Dreadlock89: Pisałem zdjęcie mi się podoba szkoda jedynie, że koła zablokowane. Nie mniej podoba mi się stójka i dlatego 8/10
TheBest4444: Wreszcie coś bez Sumo Paintera Szkoda, że pierwsza formuła rozmazana. Niezbyt przypomina mi to wypadek, wolałbym jakieś zderzenie, iskry czy dym. Wygląda to jakby ta F1 tam zaparkowała. Dajmy 7/10
Jak obiecałem koledze TheBest44444 ocenie co nieco:
TheBest44444-Ciekawa sytuacja. Widać ze obróciło cię na wyjściu z zakrętu (albo pomogli ci koledzy z toru :wink: ). Daje 8/10
tycha-Jak zobaczyłem tę fotkę to od razu przypomniało mi się, ile razy ja tak gości na tym torze wykiwałem spychając ich do Pit-Stopu. Za przywołanie moich miłych wspomnień daję 9/10.
Dreadlock89-Sytuacja interesująca, ale jak dla mnie jest zbyt statycznie. Chociaz z drugiej strony, jest niezły dym... Moja ocena to 8/10
Z racji tego, że zaraz wyjeżdżam i wracam po północy to już teraz zamknę rundę. Koniec Edycji Nr. 2 ! Wyniki drugiej edycji: tycha: 8,75 Dreadlock89: 8,00 TheBest44444: 8,00 Zwycięzcą zostaje... tycha!
Proszę o napisanie tematyki i deadline 3. Edycji rozmiarem 200. Deadline, przypominam, to 10 dni od napisania postu z dokładnością do godziny (Przypominam, iż Zegar Forumowy spóźnia się o godzinę!)
To ja polecę z koksem oczywiście jako pierwszy ;p Honda S800 nie może wyjść z zachwytu nad widokami. Stała tak cały dzień i gapiła się tylko. Nie bała się, że spadnie, bo co innego było jej na głowie [...]
Komentarz