Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GT4 "Za Zakrętem" Photo Competition

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [DYSKUSJA] GT4 "Za Zakrętem" Photo Competition

Witajcie!

Na propozycję Naruciak'a chciałem ogłosić nowy konkurs zdjęciowy w kategorii GT4 - o tematyce... "Za Zakrętem", mojego opowiadania. Pomysł nie przyjął się w dziale GT4, ale zgodnie ze słowami tego młodego i pełnego zapału pasjonata, może tutaj będzie lepiej :mrgreen:

Cytując ze starego tematu:

Reguły konkursu:
    - Podobnie jak za czasów GT4 w Lukas'owym "PTOC"'u, konkurs będzie odbywał się dopóty, dopóki będą chętni.
    - Tematyka zdjęć będzie ściśle związana z "Za Zakrętem". (z opowiadaniem można zapoznać się tutaj: http://www.zazakretem.vot.pl)
    - Czas na zrobienie zdjęć - dwa tygodnie od podania tematyki.
    - Wybór zwycięzcy rundy nastąpi poprzez głosowanie wszystkich uczestników + mnie, jako Autora.
    - Modyfikacje zdjęć (manipulacje Photoshopem, choćby po to, aby oddać warunki nocne) są jak najbardziej DOPUSZCZALNE.
    - Tematyka będzie ustalana przeze mnie (Autora), chyba że uczestnik sam wyrazi chęć nadania tematu - acz musi się on łączyć z fabułą/wątkiem "ZZ".
    - Zdjęcia będą publikowane w Galerii na Stronie "Za Zakrętem", chyba że uczestnik konkursu nie wyrazi na to zgody (wtedy proszę to wyraźnie napisać... choć nie widzę w takim układzie rzeczy sensu startowania...).
    - Najlepsze zdjęcia (niekoniecznie zwycięskie) zostaną wykorzystane jako logo "Za Zakrętem", chyba że autor zdjęcia nie wyrazi na to zgody (choć... j/w).

Nagrody:
    - Uznanie Autora, Czytelników i Naszego Forum Gran Turismo Polska :mrgreen:

Zdjęcia proszę zgłaszać w tym temacie:
    viewtopic.php?f=38&t=6587

Powodzenia!

Re: [DYSKUSJA] GT4 "Za Zakrętem" Photo Competition

Pomysl nie przyjal sie w dziale GT5 :wink: Juz sie boire za robienie zdjec.

Komentarz

Jest troche gorzej niz sie spodziewalem...
      Czy to taki wielki problem zrobic zdjecie jednego z tych aut ( http://www.zazakretem.vot.pl/index.p...d=58&Itemid=64 ) w motywie nocnym? Jest nadzieja ze przed deadline dodadza zdjecia :wink:

Komentarz

Heh... we will see.

Komentarz

Mam nadzieję, że kolory aut są dowolne. Mam nissana r32 gtr n1 ( biały ) , dwa civicy ek9 typer( '98 i spoon ), audi quattro ( srebrne ), subaru 22b ( kolor oczywiście niebieski ) i prawie wszystkie generacje lancera dostępne w gt4 ( nie mam evo i evo II ).Lancer evo III jest czarny. Którego chcecie, abym focił ?
          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Bez roznicy, byle by bylo :wink:

Komentarz

Pracuję...
            X