Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[zdjęcia] Tycha

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [zdjęcia]tycha

Ze S.T.I.G-iem zgodzę się połowicznie. Owszem, 268 i 270 są (prawie :mrgreen: ) najlepsze, ale pozostałe fotki też pokazują poziom autora. Do gustu zwłaszcza przypadła mi pierwsza fotka, 265. Świetne zestawienie kolorystyczne, rozmycie... Chcę je na tapetę!

Komentarz

W moim przypadku faworyci to... 267, 268 i 270. Świetne zdjęcia nie mniej tak jak wspomniał kolega nade mną cała reszta nie odstaje zbyt daleko. Ba jest na podobnym poziomie ale nie wybija się przed szereg tak jak wcześniej wymienione zdjęcia. 270 mogło by być moją tapetą

Komentarz

Dziś na muszce 600-konny potwór, ważący niecałe 1000 kg, czyli Spyker C8.

GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Czy Ty na każde auto musisz dawać "takie łaffwki"? Masz szczęście że zdjęcia są rewelacyjne

Komentarz

1-świetny efekt ale znów zdjęcie psuje brak ostrości auta.
            2-cienki bolek nawet nie wiadomo na jakiej części auta się skupiłeś no ani przód ani tył nie jest wyostrzony.
            3-ładne ale dla mnie zbyt blisko, lepiej by wyszło gdyby auto znajdowało się bardziej z prawej strony kadru zaś z lewej asfalt ze smużkami dymu.
            4-To jest niezłe muszę przyznać że ciekawa perspektywa.
            5-6 zwyczajnie zwyczajne a do tego niezwykle banalne.

Cała sesja nieco szara bura i ponura ale raczej udana

Komentarz

Eee tam... Fotki są super. Może faktycznie cośtam gdzieś można by było poprawić, ale widać, kto jest tu mistrzem prędkości i rozmycia :mrgreen: Oby tak dalej

Komentarz

Szaro, ale MatiFilozof ma rację co do szybkości i rozmycia
                Muszę to napisać: Dlaczego wsadziłeś mu na zad ten ohydny spojler?!

Komentarz

Nie chce mi się pisać dlatego zgodzę się z Naruciakiem. Zgodzę się z Dreadlockiem w sprawie 1 i 4. Dodam jescze coś od siebie 273 jest świetne. Pozwól Zielarzu24, że to skopiuję: Dlaczego wsadziłeś mu na zad ten ohydny spojler?!

Komentarz

Spyker to auto do kręcenia jak najlepszych czasów i zależy mi na docisku.
                    Wstawiam fotki auta, którego jeszcze nigdy nie widziałem w Photo Mode.

Tak w ogóle, miałby ktoś ochotę wziąć udział w konkursie fotograficznym?

Komentarz

Bardzo ciekawy samochód, tylko po co mu ten spoiler? 277 jest najlepsze.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Ładnie pachnie i widać lekką zmiane stylu. Gdzie jest stary Tycha? Sesja w calości wyśmienita, niemal idealna technicznie, nie mam sie do czego przyczepic. Z przyjemnoscia sie na nie patrzy.

Jakbys mnie obudzil w srodku nocy to moglbym powiedziec ze to moje zdjecia

Komentarz

Wyśmienite zdjęcia, nie będę się rozpisywał, bo już Dreadlock zrobił to za nas, ale przyczepię się do 279.: To ujęcie ni podobało mi się, gdy był na nim Genki, i teraz też mi się nie podoba. A spojler do Spirry akurat pasuje
                          Jeśli chodzi o konkurs, to ja z chęcią, ale niestety znasz moją tymczasową sytuację z pojazdami

Komentarz

Fotki oczywiście super, tylko w 277 trochę zbyt duży kontrast.

A co do konkursu - masz kolejnego uczestnika :mrgreen:

Komentarz

Komentarz

24H Nurburgring masz już za sobą widzę . A co do zdjęcia, świetny kadr i rozmazanie. A co do 'podróbki koreańskiej ferrari 360 Modeny' to tak - 276 takie sobie, 277 jest git, 278 jest świetne i 279 genialne .

Komentarz

Pracuję...
                                X