Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[zdjęcia] Tycha

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [zdjęcia]tycha

Tak na przypomnienie o sobie wstawiam nową sesję, dziś na celowniku Nissan Silvia S15 by HKS.

GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Kanion jak kanion - piękny, samochód też. 256-mi się tak średnio podoba, może gdyby z innej perspektywy. 257-świetne tak jak 258. 259-brak dynamiki, niby tło rozmazane, ale hmmm... 260- bardzo ładne ujęcie. Poprzednie zdjęcia były lepsze.

Komentarz

Musisz się bardziej postarać żeby Dreda dogonić
        Ten kanion już gdzieś widziałem
        256. jak wyżej
        257. To zasłonięcie wozu mu nie sprzyja
        258. Genialne, ale to ujęcie też już gdzieś widziałem
        259. Jak wyżej (czyt. jak u S.T.I.Ga )
        260. Cudo

Komentarz

1-teb wóz w kanionie? Błąd tematyczny w moim przekonaniu.
          2-dobry set i pomysł jednak nie wyszedł Ci dokładnie tak jak chciałeś ale i tak na plus bo wiem jak trudno jest zrobić dobre zdjęcia z bliska i pełnym pędzie.
          3-mój faworyt, nieziemnsko to wyszło. Urok zawdzięcza tej linii horyzontu nad która się wyłania. Lubie to ujęcie sam często robiłem w takiej sytuacji NSXa.
          4-Ot bez polotu.
          5-yhym
          6-drugie w kolejności. Bardzo ale to bardzo dobre. Może nie zrywa ciuchów ale pierwsza klasa.

Sesja na równym dobrym poziomie nie czuje się jednak spoliczkowany

Komentarz

257 - wrrrr mrrrr kocur!
            259 też mnie ujął
            Tradycyjnie nie słuchaj Zielasa to Dread teraz musi się postarać, żeby podwyższyć poprzeczkę

Komentarz

Cóż będę pisał. Nie mam zamiaru bynajmniej się rozpisywać bo moją opinię zna każdy. Jesteś mistrzem GT4 Photo Mote jednak miej się na baczności albowiem po piętach depczą Ci Dreadlock oraz Zielarz. 255 wspaniałe. Mimo, że nie przepadam za Photo Travel. 257 wspaniałe. Niczym kot czekający aby skoczyć. 259 świetny klimat. Co tu dużo gadać... Ogromny plus

Komentarz

Kolejny wrzut, na razie to jeszcze nie to, ale postaram się wkręcić na obroty po tej przerwie.

Komentarz

261 - proste, ładne zdjęcie, w sumie to mi się nie podoba jest zbyt nudne. 262 - pięknie, nieziemsko to wyszło. 263 - ładnie, ciekawe ujęcie, ale to ''By
                  Tycha'' mogłeś Sobie darować :mrgreen: . 264 - również proste, ładne zdjęcie, to mi się podoba, ale to chyba ze względu na samochód . Sesja udana, ale stać Ciebie na więcej .

Komentarz

Nie wiem, czy wiesz, ale dopisek "By Tycha" jest już na każdym moim zdjęciu od kilku miesięcy.

Komentarz

A rzeczywiście, sorki, wpadka , dopiero teraz się skapnąłem

Komentarz

Tak... 262 jest zdecydowanie najlepsze w tym wrzucie. Dalej postawiłbym 264, 261 za fajne ujęcie. 263 średnio mi pasuje, gdyż samochód tak jakby celuje w bandę. Po za tym "szczegółem" :mrgreen: jest super. Jak wszystkie

Komentarz

261. dobre, a Skyline ładny
                          262. geniusz, ale drift do szuflady raczej nie pasuje (chociaż różne rzeczy lubią wyczyniać ), a jak się bliżej przyjrzeć to widać, że zaraz nieźle się skompresuje na bandzie
                          263. mi się nie podoba, a 264. też nie najwyższych lotów, chociaż mistrzowsko odwzorowałeś prędkość i dynamikę
                          Ogółem faktycznie jeszcze nie to

Komentarz

Dziś na celowniku to dumny Australijczyk - Holden Monaro.

Komentarz

Pierwsza z Gtrem jest niewyobrażalna, hiroshima wśród petard, bardzo mi sie podoba, ujeła mnie. Super. W oko też wpadła ostatnia z Mazdą niby banalne ale pokazuje prędkość a o to chodzi w szufladach, to ich żywioł.

Sesje z Holdenem pomine bo imo ta wyszła po prostu przeciętnie.

Komentarz

Podoba mi się 268 i 270. Pozostałe zdjęcia są ładne, ale trochę nudne.

Komentarz

Pracuję...
                                X