Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[zdjęcia] Tycha

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [zdjęcia]tycha

Nie ocenię żadnego z tych zdjęć, bo wstawiłeś do DB9 ten obrzydliwy i zupełnie niepasujący "stół". Przecież to wygląda żałośnie.

Komentarz

Dla mnie mebel pasuje jak najbardziej, nie kumam zbytnio co macie do tych spojlerów (no może mógłby być nieco miejszy). Dla mnie sesja spoko, fajne ujęcia, miło się przegląda.

Komentarz

Zamieszczone przez S.T.I.G
        Nie ocenię żadnego z tych zdjęć, bo wstawiłeś do DB9 ten obrzydliwy i zupełnie niepasujący "stół". Przecież to wygląda żałośnie.
        "Stół" oprócz kwestii estetycznych, pełni inne funkcje.
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Jednak do zdjęć powinno się to zdejmować
          Zdjęcia
          auto (przez ten parapet)

Komentarz

Tycha, na jaką cholerę jest Ci potrzebny spojler w zdjęciach ? Na wyścigu to jeszcze rozumiem, zwiększa docisk poprawiając tym czasem prowadzenie, no ale nie na zdjęciach. Popatrz choćby na fotografię nr 331, czy to ładnie wygląda, gdy spojler wystaje z samochodu na 2 metry ? Rozumiem, jeśli byłaby to jakaś wersja wyścigowa DB9, z przerobioną karoserią i naklejkami, ale to seryjne auto, a wyścigowy spojler w takim aucie zakłóca jego piękne proporcje. Pragnę jeszcze zauważyć, że jak dla mnie DB9 jest jednym z najładniej wyglądających aut w GT4, dlatego proszę o zrobienie jeszcze jednej sesji z nim, ale tym razem bez spojlera.

Komentarz

Zamieszczone przez Tycha
              Zamieszczone przez S.T.I.G
              "Stół" oprócz kwestii estetycznych, pełni inne funkcje.
              Pewnie, że pełni inne funkcje, ale ja jestem tego zdania, że lepiej wymienić i ustawić zawieszenie, dać lepsze opony, oraz nauczyć się jeździć danym autem, niż ładować na siłę te spoilery. Czasem od wyników ważniejsza jest frajda z jazdy seryjnym autem i kwestie estetyczne.

Bardzo mi się podoba przed ostatnia sesja, z NSX'em, szczególnie ujęcie 327, którym baaaaaardzo się jaram. Fotki z DB9 dobre, na niektórych trochę za dużo czerwonego, no i ten nieszczęsny spoiler. :/

Komentarz

Swojego stanowiska na temat spoilerów nie zmienię, dlatego będziecie mieli dużo okazji, by ponarzekać na "łaffki".

Komentarz

No to nawet nie masz po co robić zdjęć z oszpeconymi samochodami, skoro to one głównie wpływają na całokształt i efekt fotografii.
                  GT5 - 100%
                  GT6 - 100%
                  GTS - 100%
                  GT7 - 100%

Komentarz

tycha skoro wystawiasz fotki to chcesz aby je oceniano. My jako krytycy mówimy "precz parapetom"

Komentarz

Arti, Angello +1

Komentarz

Komentarz

Fajna sesyjka marchewka nawet jest w drifcie też dobrze się franca prezentuje choć ten drift pewnie wyglądał w ten sposób że tylko ręczny hehe drift w GT4 to jakiś absurd
                          tak czy inaczej czekam na kolejne foty

Komentarz

Oj coś czuję, że 341 zakończyło się spinem, przy takim kącie w połowie zakrętu.
                            Sesja bardzo fajna, o wiele lepsza od poprzedniej, najbardziej mi się podoba 338 i 342.
                            Fajną kolorystykę masz zawsze na zdjęciach, tak świeżo wyglądają.

Komentarz

Od razu powiem, że tu mi stół nie przeszkadza.

Nie podobają mi się jedynie 338 i 342. ( Akurat te co Kamiksowi się podobają xD )

A fota nr 337 to mój pomysł był. :mrgreen:

Komentarz

Racja, wszystkie są bardzo fajne, miło mi się je oglądało.

Komentarz

Pracuję...
                                X