No nieźle... Aż się łezka w oku kręci przypominając sobie dawne czasy w GT4. Pamiętam tego Skyline Mines bardzo fajny i szybki. Sesja fajna. Ja z tego co pamiętam wypchnąłem Audi na pierwszym lepszym zakręcie
Nooo, witamy lordzie z powrotem
280Z to jeden z moich ulubionych japońskich oldtimerów :wink:
I tak jak Dread wspomniał, dobrze wszystko dobrałeś i cała sesja zasługuje
na brawa
Mine's również świetny i doskonale się prezentuje na czarnym kole.
Fotka (licząc od lewej) #4 i 6 fajnie pokazuje batalię z R8 (zwłaszcza na 6,
jak "erósemka" zostaje w tyle hehe :wink: ) + do tego experymentalna fotka
#1 - bardzo mi się podoba efekt, który uzyskałeś
Dawaj Panie kolejne, tylko tu nie pier__l, że Ci się nie chce hehe :wink:
Pozdrawiam.
Walka Minesa z szufladą zupełnie bez sensu tematycznie. Ale nawiązując ja tą special mission przeszedłem full tuned Tommy Kaira ZII :mrgreen: Z tej sesji to tylko 1 i 4 prezentują przyzwoity poziom, reszta rozmazana i właściwie nie wiadomo co chciałeś nam pokazać. 2jka byłaby fajna, podejrzewam że chciałes skupić się na reflektorze ale cała reszta poza punktem ostrości jest nie do przyjęcia na na tym szczeblu zdjęć
Teraz nieco z mojej strony. :wink: Zacznę od tyłu, czyli od fotek eksperymentalnych. Pierwsza fotka świetna, wygląda na prawdziwe żywą. Druga nieudana moim zdaniem, ale trzecia już bardziej przypadłą mi do gustu. Gdyby jeszcze ją nieco zmodyfikować, czy coś, byłoby idealnie . A co do "zwykłych" zdjęć, druga podoba mi się najbardziej, poczułem tą akcję . Poza tym reszta też mile się ogląda, no może szóstka tak nieco mogłabyć lepsza.
W ten weekend nie leniuchowałem i wysmażyłem dla was 22 zdjęcia, a że ostatnio naoglądałem się profilu JDM style na Fejsbuku http://www.facebook.com/pages/JDM-style/248782028479889 to zrobiłem zdjęcia w takowych klimatach, czyli nisko twardo i kolorowa na tyle ile pozwala gt4:
Mi się najbardziej spodobała biała i niebieska subara ale jako, że moje oczy są już zmęczone nie wypowiem się dogłębniej na ich temat. 8 fota licząc też tą nieaktywną a nie licząc jej to 7 fota czyli miasto w tle... To wygląda najlepiej.
Widzę, że nikt się niestety nie zainteresował moimi zdjęciami przez dwa miechy. Ja jednak się nie zrażam i wrzucam nową porcję zdjęć. Główny motyw to Initial D (fanom Japonii chyba nie muszę niczego tłumaczyć), czyli panda trueno + czarne efini FD3S (przewija się od początków Project.D) + bonusowo żółte nsx-R '02 na Twin Motegi Road. życzę miłego oglądania.
ps. Wiem, że efini może być trochę za bardzo rozmyte, ale na konsoli lepiej wyglądało. Jak znajdę to wstawię jeszcze parę zdjęć rx-7.
Tylko fotki z Trueno i NSX mi się podobają.
Mazda to totalna porażka, auto stoi w miejscu, koła się nie kręcą, zero dynamiki. W dodatku są albo za ciemne lub za jasne.
Komentarz